اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram
فوت و فن‌های تهیه اکبر جوجه در خانه_60a644ae797b2.jpeg
فوت و فن‌های تهیه اکبر جوجه در خانه_60a644ae797b2.jpeg

فوت و فن‌های تهیه اکبر جوجه در خانه

کافی است این دستور را مو به مو اجرا کنید تا یک اکبرجوجه جذاب و خوش‌طعم در خانه داشته باشید.

مواد لازم برای تهیه اکبر جوجه:

  • جوجه مرغ: یک کیلوگرم
  • رب انارشیرین یا ملس: ۲ پیمانه
  • لیموترش: ۱ کیلوگرم
  • زعفران دم کرده: ۳ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: ۳ پیمانه
  • نمک و فلفل: به مقدار کافی

طرز تهیه و دستور پخت اکبر جوجه:

۱. جوجه مرغ را تمیز کنید و از وسط به دو تکه تقسیم کنید.سپس در مقداری نمک، فلفل، زعفران و آبلیمو بخوابانید تا به مدت چند ساعت در این محلول بماند. بعد از سپری شدن این زمان در یک تابه تقریبا گود مقداری روغن بریزید تا گرم شود.

۲. بعد جوجه‌ها را از سمتی که پوست دارند در آن قرار دهید و در تابه را ببندید تا جوجه‌ها با حرارت کم آب بندازند و پخته شوند و وقتی آب آن بخار شد با همان حرارت کم بگذارید دو طرف جوجه‌ها طلایی رنگ شوند. سپس آنها را از روغن بیرون بیاورید و روی آنها رب انار بریزید تا خوش طعم‌تر شوند. اکبر جوجه خوشمره و لذیذ را با برنج کته زعفرانی میل کنید و با ریختن مقداری رب انارروی برنج از خوردن این غذای لذیذ، لذت ببرید.

فوت و فن‌ها:

– تفاوت این غذا با جوجه کباب زعفرانی، آن است که پیاز و زعفران ندارد؛ اما اگر دوست داشتید می‌توانید زعفران و پیاز هم به آن بزنید چون خوشمزه‌تر می‌شود.

– جوجه‌ها باید با پوست پخته و سرخ شوند.

نوشته های مشابه

– جوجه‌ها باید به مدت ۱ تا دو ساعت، با توجه با اندازه‌شان، در آب و روغن پخته و سرخ شوند تا خوشرنگ شوند. 

منابع سایت

بخشی از محتویات سایت با توجه به اجازه نامه موجود در بخش کپی رایت سایت های زیر از این سایت ها جمع آوری شده است اگر محتوایی از سایت شما اینجا منتشر شده است و منبع ذکر نشده است به ما از طریق نظرات اطلاع دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *