دسته‌بندی نشده

فلافل مرغ و نخود، جدید و خوشمزه

طرز تهیه فلافل مرغ و نخود

در سری آموزش های بخش آشپزی و غذا با مرغ با طرز تهیه فلافل مرغ در خدمت شما دوستان و همراهان مجله دلگرم هستیم. اگه از خوردن انواع فلافل لذت می برید پیشنهاد می کنم بعد از خوندن این پست طرز تهیه فلافل هویج و فلافل لبنانی رو ببینید.

مواد لازم بری تهیه فلافل مرغ برای ۶ نفر

مرغ بدون استخوان ۲۵۰ گرم
نخود ۲ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
شوید ۲ قاشق سوپخوری
ادویه کاری ۱ قاشق غذاخوری
پودر سوخاری ۱ قاشق غذاخوری
روغن به میزان لازم

  • آماده سازی: ۶۰ دقیقه
  • زمان پخت: ۱۵ دقیقه
  • مجموع زمان پخت: ۷۵ دقیقه

حتماً بخوانید:

طرز تهیه فلافل با گوشت مرغ و نخود

جهت تهیه فلافل مرغ ابتدا مرغ را به همراه مقدار کمی روغن کمی تفت دهید و بعد با آب و نمک نیم پز کنید.
سپس مرغ، نخود شسته شده و پیاز را با هم چرخ کرده، شوید، تخم مرغ و ادویه کاری را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.
سپس از مایه‌ی آماده به اندازه‌ی نارنگی برداشته، و در دست به شکل گرد یا بیضی به آن فرم داده و در پودر سوخاری غلطانده و در روغن سرخ کنید.

طرز تهیه فلافل مرغ و نخود

برای خوشمزه تر شدن فلافل اگر دوست دارید به جای شیوید از سبزی معطر دیگری استفاده کنید.
حتما نخود را از شب قبل خیس کرده و آب آن را ۳ مرتبه عوض کنید و اگر فراموش کردید آن را ۲ بار بجوشانید و آبش را خالی کنید و بعد چرخ کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا