فلافل مرغ و نخود، جدید و خوشمزه
طرز تهیه فلافل مرغ و نخود
در سری آموزش های بخش آشپزی و غذا با مرغ با طرز تهیه فلافل مرغ در خدمت شما دوستان و همراهان مجله دلگرم هستیم. اگه از خوردن انواع فلافل لذت می برید پیشنهاد می کنم بعد از خوندن این پست طرز تهیه فلافل هویج و فلافل لبنانی رو ببینید.
مواد لازم بری تهیه فلافل مرغ برای ۶ نفر
مرغ بدون استخوان ۲۵۰ گرم
نخود ۲ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
شوید ۲ قاشق سوپخوری
ادویه کاری ۱ قاشق غذاخوری
پودر سوخاری ۱ قاشق غذاخوری
روغن به میزان لازم
- آماده سازی: ۶۰ دقیقه
- زمان پخت: ۱۵ دقیقه
- مجموع زمان پخت: ۷۵ دقیقه
حتماً بخوانید:
طرز تهیه فلافل با گوشت مرغ و نخود
جهت تهیه فلافل مرغ ابتدا مرغ را به همراه مقدار کمی روغن کمی تفت دهید و بعد با آب و نمک نیم پز کنید.
سپس مرغ، نخود شسته شده و پیاز را با هم چرخ کرده، شوید، تخم مرغ و ادویه کاری را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.
سپس از مایهی آماده به اندازهی نارنگی برداشته، و در دست به شکل گرد یا بیضی به آن فرم داده و در پودر سوخاری غلطانده و در روغن سرخ کنید.
برای خوشمزه تر شدن فلافل اگر دوست دارید به جای شیوید از سبزی معطر دیگری استفاده کنید.
حتما نخود را از شب قبل خیس کرده و آب آن را ۳ مرتبه عوض کنید و اگر فراموش کردید آن را ۲ بار بجوشانید و آبش را خالی کنید و بعد چرخ کنید.