دسته‌بندی نشده

فریاد کشیدن با کودک چه می کند ؟!

فریاد کشیدن بر سر کودک چه عواقبی دارد ؟

ما همواره بهترین چیز را برای فرزندانمان می خواهیم. به همین دلیل است که بسیاری از والدین با انتخاب های والدینی مشکل دارند.

طبیعی است که از فرزندان خود ناامید شوید، به خصوص اگر آنها بدرفتاری کنند. اما نحوه بیان این ناامیدی و برخورد با شرایط می تواند تأثیرات عمده ای بر رشد شخصیت و سلامت بلندمدت آنها داشته باشد.

در ادامه بخوانید تا بدانید مطالعات بالینی در مورد اثرات بلندمدتی که فریاد زدن می تواند بر کودکان داشته باشد، چه یافته است.

فریاد کشیدن بر سر کودک

عواقب فریاد زدن بر سر کودک

1. فریاد زدن مشکلات رفتاری آنها را بدتر می کند

ممکن است فکر کنید که فریاد زدن سر فرزندانتان می تواند مشکلی را در لحظه حل کند یا از رفتار بد آنها در آینده جلوگیری کند. اما تحقیقات نشان می دهد که در واقع می تواند مشکلات بیشتری را در دراز مدت ایجاد کند. فریاد زدن در واقع می تواند رفتار فرزند شما را بدتر کند. این بدان معناست که برای اصلاح آن باید بیشتر فریاد بزنید. و این چرخه ادامه دارد.

یک مطالعه منبع معتبر در مورد روابط والدین و فرزند نشان داد که این موضوع در بسیاری از خانواده ها صادق است. در این مطالعه، نوجوانان 13 ساله ای که توسط والدینشان فریاد می زدند، با افزایش سطح رفتار بد خود در سال بعد واکنش نشان دادند.

و اگر فکر می کنید مهم است که کدام یک از والدین تنبیه را انجام می دهند، اینطور نیست. مطالعه دیگری نشان داد که انضباط سخت از سوی پدر یا مادر تفاوتی ندارد. نتیجه یکسان است: مشکلات رفتاری بدتر می شوند.

حتماً بخوانید:

۱۰ جمله که نباید به کودکتان بگویید!

۱۰ جمله که نباید به کودکتان بگویید!

احتمال دارد بزرگ کردن بچه، همچون آزمایشی جهت سنجش میزان صبر و استقامت پدر و مادر باشد، ولی این مورد خیلی اهمیت دارد که کاربرد عبارت آزاردهنده،…

ارتباط رشد مغز کودک با فریاد کشیدن سر او

2. فریاد زدن نحوه رشد مغز آنها را تغییر می دهد

فریاد زدن و سایر تکنیک های سخت والدین می تواند به معنای واقعی کلمه نحوه رشد مغز کودک شما را تغییر دهد. این به این دلیل است که انسان ها اطلاعات و رویدادهای منفی را سریع تر و کامل تر از موارد خوب پردازش می کنند.

یکی از منابع مورد اعتماد، اسکن‌های MRI مغز افرادی را که سابقه سوء استفاده کلامی والدین در دوران کودکی داشتند، با اسکن افرادی که سابقه سوء استفاده نداشتند، مقایسه کرد. آنها تفاوت فیزیکی قابل توجهی در بخش هایی از مغز که مسئول پردازش صداها و زبان هستند، پیدا کردند.

فریاد سر کودک

افسردگی کودک و فریادهای والدین

3. فریاد زدن می تواند منجر به افسردگی شود

علاوه بر اینکه کودکان هنگام فریاد زدن والدینشان آسیب می بینند، می ترسند یا غمگین می شوند، آزار کلامی این توانایی را دارد که مشکلات روانی عمیق تری ایجاد کند که تا بزرگسالی نیز ادامه می یابد.

در مطالعه‌ای که مشکلات رفتاری فزاینده‌ای را توسط نوجوانان 13 ساله‌ای که فریاد می‌زدند بررسی کرد، محققان همچنین متوجه افزایش علائم افسردگی شدند.

بسیاری از مطالعات دیگر نیز یک ارتباط منبع قابل اعتماد بین سوء استفاده عاطفی و افسردگی یا اضطراب را نشان می دهند.

این نوع علائم می تواند منجر به بدتر شدن رفتار شود و حتی می تواند به اقدامات خود تخریبی مانند مصرف مواد مخدر یا افزایش فعالیت جنسی پرخطر تبدیل شود.

حتماً بخوانید:

4. فریاد زدن تأثیراتی بر سلامت جسمانی دارد

استرس در دوران کودکی ناشی از والدینی که به صورت کلامی آزاردهنده هستند، می‌تواند خطر مشکلات سلامتی خاص کودک را در بزرگسالی افزایش دهد.

منبع معتبر Research به ما می گوید که تجربه استرس در دوران کودکی می تواند تأثیرات طولانی مدتی بر سلامت جسمانی داشته باشد.

5. فریاد زدن سر کودک می تواند باعث درد مزمن شود

یک مطالعه اخیر منبع معتبر ارتباطی بین تجربیات منفی دوران کودکی، از جمله سوء استفاده کلامی و سایر انواع آزار و اذیت، و ایجاد شرایط مزمن دردناک بعدی پیدا کرد. این شرایط شامل آرتریت، سردردهای بد، مشکلات کمر و گردن و سایر دردهای مزمن بود.

مهم : برای ایجاد تغییر در رفتار والدین یا یادگیری تکنیک های جدید، هرگز دیر نیست. اگر متوجه شدید که زیاد فریاد می زنید یا عصبانی شده اید، کمک بخواهید. یک درمانگر یا حتی یکی دیگر از والدین می تواند به شما کمک کند برخی از این احساسات را مرتب کنید و برنامه ای برای مقابله با آنها به روشی سالم تر تهیه کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا