طریقه انتقال احساسات غیر مستقیم با چند تکنیک ساده
روش های انتقال احساسات به دیگران در چند قدم
احساسات تنها سقفی به خانه ی دل نیست. گاه به چشم سرمه می کشد ، گاه سرخی به رنگ لب می زند و گاهی خم به ابرو می رقصاند. آن ها هستند که انسان ها را در زندگی خود جای داده اند نه اینکه آن ها خود را در زندگی انسان ها. تک تک عامل زیستن ما در طول حیات شده اند و اگر نباشند، روحی به جان نمی ماند. با آن ها در عمیق ترین مراحل سخت غرق می شویم و در صعودی ترین مراحل، رشد می کنیم. اما سوال اینجاست، روش های انتقال احساسات کدام اند؟
همواره چهره انسان آیینه ای برای نمایش احساسات او بوده است. با ناراحتی اشک می ریزد، از خوش حالی خنده به لب می زند، از ناراحتی خم به ابرو می آورد و از عصبانیت دندان به روی هم قروچه می کند.
احساسات زیادی وابستگی، و وابستگی زیاد اضطراب و ترس را به همراه خود می آورد. دلشوره از نبودن ها، نداشتن ها، نرسیدن ها ، نخواستن ها، نشدن ها و…. که ذره ذره جان را در خود خفه می کند. پس احساسات را مخفی نکنید، آزاد و رهایش بگذارید تا زندگی ساده تر روز هایش را به شب برساند.
آگاه بودن اولین قدم از روش های انتقال احساسات
احساسات خود را بپذیرید.
بفهمید که بدنتان در مقابل هر احساسی چگونه واکنش از خود نشان می دهد.
کلمات بیشتری برای ابراز احساسات خود یاد بگیرید.
از خود بپرسید که چرا این احساس را دارید.
احساسات پیچیده خود را ارزیابی کنید.
قدم دوم گویش احساسات خود به دیگران
همیشه از ضمیر (( من )) برای این انتقال، استفاده کنید.
برای حرف زدن همیشه اول خودتان پیش قدم شوید.
صادق باشید.
در هنگام هم صحبت شدن دیگران با شما، واقعا به گوش باشید.
نفس عمیق بکشید.
اطراف خودتان را با آدم های مثبت و رو راست پر کنید.
از افراد متخصص کمک گیری کنید.
قدم سوم کار کرد به روی احساسات خود
به خوبی فکر کنید.
احساسات خود را یادداشت برداری کنید.
ورزش کنید. خود را تشویق کنید.
قبل از بروز هر گونه احساسی، دلایل مختلفی را بررسی کنید.
احساس دیگران را نسبت به خود چگونه دریابیم؟
در هر نوع از فرهنگ و اقلیتی که مردم با آن زندگی می کنند. این امر کاملا یکسان بوده و کنترل آن به کمک حرکات زبان، زبان بدن، صدا و حالت چهره صورت می پذیرد. با این حال تمامی مردم احساس مشابهی را در بین یکدیگر درک می کنند و کاملا موضوع جدایی از سایر دولت ها در هر کشوری نیست. اما این سوال که چطور احساسات دیگران را نسبت به خود تشخیص دهیم. آیا خوب است یا بد، کاملا وابسته به هیجانی است که افراد درون خود باور می کنند.
گاهی احساس واقعی را درک می کنند ولی چون تمایل هیجانی مثبتی به آن ندارند، جواب طرد و منفی به زبان می آورند. اما گاه تمایل هیجانی بسیار مثبتی دارند، اما طرف مقابل این جواب طرد و منفی را برای او به زبان می آورد. این امر طبیعی، همواره آسیب های روحی زیادی را به افراد وارد می کند که بهتر است محتاطانه احساسات منتقل شوند.
تمامی احساسات خوب و بد، مثبت و منفی را بشناسید.
به حالت چهره مخصوصا چشم و دهان طرف مقابل به خوبی دقت کنید.
لحن صدای طرف مقابل را درک کنید.
رفتار های طرف مقابل را در نظر بگیرید.
وضعیت سلامتی او را بررسی کنید.
مهارت های هوش هیجانی را تقویت کنید.
بررسی درک تمامی حالات صورت طرف مقابل
به تمامی حالات صورت طرف مقابل خود دقت کنید.
لبخند واقعی را تشخیص دهید.
تفاوت میان خشم و نفرت را بدانید.
تفاوت ناراحتی را از روی شادی ساختگی تشخیص دهید.
ترس و غافل گیری را از میان هم جدا سازید.
آیا می توان احساسات را با روش های دیگر تشخیص داد؟
بله، روش های دیگری هم برای درک احساسات موجود بین طرفین وجود دارد. می توانید به دنبال علائم غیر زبانی باشید. یا حرکات و حالت بدن طرف مقابلتان را زیر نظر بگیرید. یا در ساده ترین حالت ممکن، صادقانه بپرسید که نسبت به شما چه احساسی دارد؟
از این که دیگران احساس منفی به شما داشته باشند، نترسید. این نقطه ی شروع شماست . برای پای گذاشتن و رسیدن به موفقیت هایی که خودشان هم در خوابشان نخواهند دید. حال این فرد، به شخصیتی تبدیل شده که به خاطر تجربه بد خود در گذشته دیگر تمایلی به بروز احساسات خود ندارد و خرج هر کسی که از راه آمده نمی کند.
حتماً بخوانید:
نقش احساسات و عواطف در زندگی چیست؟
احساسات و تاثیر آن در زندگی:عاطفه و احساس از ویژگی های باطنی و به بیانی ذاتی هر انسانی محسوب می شوند, بی گمان اگر عاطفه و احساس را از روح و درون…
او هم ناراحتی را تجربه کرد، هم از احساساتش سوء استفاده شد و هم با مشکلات زیادی دست و پا زد. ولی بدانید که همه ی مردم به طور یکسان حس های وجودی خود را بروز نمی دهند. برخی ها با صحبت، برخی ها با هدیه، برخی ها با توجه کردن و….. از وجود خود به دیگران خبر می دهند.
منبع : آرگا