طرز تهیه 2 نوع برگر با استفاده از میوه انبه
برگر و سس آووکادو با آووکادو، انبه و فلفل
مواد لازم :
۱ قاشق سوپخوری روغن زیتون بسیار تازه
۲ عدد گوجه فرنگی رمی، خرد شده
¼ فنجان پیاز خرد شده
۲ عدد فلفل قرمز خشک شده که دانههای آن خارج شده
۱ عدد آووکادوی خرد شده
آب نصف لیمو
½ انبه ریز خرد شده.
در ماهیتابهای کوچک، روغن زیتون را با حرارت ملایم گرم کنید و با ۲/۱ از گوجه فرنگیها، تمام پیاز و فلفل مخلوط کنید و هم بزنید. برای مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه بپزید تا فلفل و پیاز نرم شوند. مخلوط مواد را از روی حرارت بردارید. در کاسهای متوسط بریزید و اجازه دهید خنک شوند.
آووکادو، آبلیمو، انبه را اضافه کنید و هم بزنید.
طرز تهیه 2 نوع برگر با استفاده از میوه انبه
فوقالعادهترین برگر لوبیای سیاه:
مواد لازم مخصوص ۴ نفر در ۲۰ دقیقه:
۱ قاشق چایخوری دانه چیا
۱ قوطی ۴۵۰ گرمی لوبیای سیاه، شسته و خشک شده
یک مشت گشنیز
۳ قاشق سوپخوری پیاز خرد شده
۱ عدد هویج ساطوری شده
۲ حبه سیر ریز شده
½ قاشق چایخوری نمک دریا
½ قاشق چایخوری زیره سبز
۱ قاشق چای خوری پودر چیلی
½ فنجان آرد سفید
۲ قاشق سوپخوری روغن زیتون بسیار تازه.
دانههای چیا را با ۲ قاشق سوپخوری آب مخلوط کنید و اجازه دهید به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه استراحت کنند. در این حین، تمامی مواد به غیر از آرد و روغن زیتون را درون غذاساز بریزید و مخلوط کنید. دانه چیا را هم بزنید و به غذاساز بیافزائید. تا هنگامی که به خوبی ترکیب شوند، مخلوط کنید.
ماهیتابهای بزرگ را با حرارت ملایم گرم کنید. مخلوط لوبیا را از غذاساز خارج کنید و در کاسهای بزرگ جای دهید. آرد و روغن زیتون را به محتویات کاسه اضافه کنید و ۴ عدد برگر درست کنید.
هر طرفِ آنها را برای مدت ۵ دقیقه بپزید تا روی آنها ترد و درون آنها گرم شوند. هر دو طرف آنها را سرخ کنید و بر روی آنها را با سس آووکادو، انبه و فلفل بپوشانید.