دسته‌بندی نشده

طرز تهیه 2 مدل پیتزای خوشمزه و لذیذ بدون نیاز به فر

طرز تهیه پیتزا بدون فر

همانطور که می دانید پیتزا غذای محبوب بین همه ی ماست. مخصوصا اگر از بچه ها سوال کنید که چه غذایی دوست دارند، بدون شک پیتزا جزو غذاهای مورد علاقه آن هاست.

برخی از والدین ترجیح می دهند که فرزندانشان پیتزاهای رستورانی و آماده نخورند و دوست دارند خودشان در منزل تهیه کنند اما ممکن است فر نداشته باشند و با خود گمان کنند که نمی توانند پیتزا درست کنند.

ما این کار را برای این والدین عزیز آسان کرده ایم. در ادامه شما را با طرز تهیه دو مدل پیتزا بدون فر آشنا خواهیم کرد که بتوانید به راحتی درون ماهیتابه پیتزا درست کنید.

طرز تهیه پیتزا روی گاز

مواد لازم برای تهیه پیتزا بدون فر:

  • خمیر پیتزا
  • ژامبون با طعم دلخواه
  • قارچ خام
  • فلفل دلمه ای
  • پنیر پیتزا

همانطور که میبینید، مقدار مواد لازم را ذکر نکردیم، به این دلیل که این مقدار بستگی به ذائقه و سلیقه شما دارد و هر کدام از مواد بالا را که دوست دارید می توانید به مقدار زیاد استفاده کنید و هر کدام را دوست ندارید می توانید حذف کنید یا کمتر استفاده کنید.

خمیر پیتزا به صورت آماده در بازار موجود است که می توانید خریداری کنید اما اگر می خواهید آن را به صورت خانگی درست کنید، حتما به مقاله زیر مراجعه کنید.

حتماً بخوانید:

چگونه خمیر پیتزا ترد درست کنیم ؟

چگونه خمیر پیتزا ترد درست کنیم ؟

درست کردن خمیر پیتزا در خانه یکی از هنرهای آشپزی است که به راحتی می توانید این هنر را یاد بگیرید. با ما همراه باشید تا به شما آموزش دهیم چگونه در…

مواد لازم برای تهیه سس پیتزا بدون فر:

  • ۲ قاشق غذاخوری سس قرمز
  • ۲۰ گرم کره
  • ۱ قاشق مرباخوری سرخالی پودر پاپریکا
  • ۱ قاشق چایخوری سرخالی پودر آویشن
  • نمک به مقدار لازم

درست کردن پیتزا روی گاز ساده

پیتزا مخلوط روی گاز

مراحل تهیه پیتزا روی گاز:

در مرحله اول قارچ ها را به شکل حلقه خرد کنید. سپس کمی کره را در یک ماهیتابه روی حرارت ملایم قرار دهید و بعد قارچ ها را درون ماهیتابه بریزید و مقدار کمی نمک به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا قارچ آب بیندازد.

پس از اینکه قارچ آب انداخت، حرارت را زیاد کنید تا آب آن ها خشک شود و قارچ ها سرخ شوند. قارچ نباید آب داشته باشد و اگر آب داشته باشد، بعد روی پیتزای شما آب می اندازد.

حالا نوبت به تهیه سس پیتزای خانگی می رسد. یک ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و سس گوجه، کره، نمک، پاپریکا و آویشن را درون ماهیتابه بریزید و کمی آن را تفت دهید.

آنقدر تفت دادن را ادامه دهید تا کره به طور کامل آب شود و سس شما غلیظ شده و داغ شود. حالا ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

برای تهیه پیتزا روی گاز، نیاز به یک ماهیتابه نچسب دارید که خمیر پیتزا روی آن نچسبد. کف ماهیتابه را چرب کنید و روی سطح آن کمی آرد بپاشید. حالا خمیر پیتزا را کف ماهیتابه پهن کنید به طوری که به طور کامل کف ماهیتابه را بگیرد.

بعد از اینکه خمیر را پهن کردید، سس پیتزایی که آماده کرده بودید را با یک برس یا قاشق روی خمیر پخش کنید. بهتر است که اطراف خمیر به اندازه یک سانتی متر بدون سس باشد.

وقتی به طور کامل خمیر را آغشته به سس کردید، نوبت به چیدن مواد پیتزا روی خمیر می رسد. ابتدا ژامبون ها را به طور دلخواه خرد کنید و روی خمیر پیتزا بچینید، سپس قارچ های سرخ شده و فلفل دلمه ای های خرد شده را روی سطح خمیر پخش کنید.

در آخر به طور کامل سطح مواد را با پنیر پیتزا بپوشانید و برای زیباتر شدن پیتزا، روی پنیرها هم کمی قارچ بگذارید. حالا ماهیتابه را روی حرارت ملایم بگذارید و درب آن را بگذارید تا کم کم پیتزا آماده شود و پنیرها آب شوند.

توجه داشته باشید که برای پخت پیتزا روی گاز حتما باید حرارت ملایم باشد و در طول زمان پخت نباید درب ماهیتابه را بردارید. به مدت نیم ساعت الی 45 دقیقه صبر کنید تا پیتزا آماده شود. سپس درب ماهیتابه را بردارید و 15 دقیقه دیگر بدون درب آن را روی حرارت ملایم بگذارید تا بخار اضافی آن برود.

پیتزای شما آماده است. می توانید آن را برش بدهید و نوش جان کنید.

طرز تهیه پیتزا در ماهیتابه

پیتزا تابه ای

طرز تهیه پیتزا تابه ای

مواد لازم برای تهیه پیتزا تابه ای:

  • سوسیس، کالباس، پپرونی، مرغ یا گوشت پخته شده 300 گرم
  • قارچ 1 پیمانه
  • فلفل دلمه ای یک چهارم 1 عدد
  • پنیر موزارلا یا پیتزا 1/5 پیمانه
  • آبلیمو ترش تازه 2 قاشق چایخوری
  • خمیر پیتزا آماده 1 عدد
  • سس گوجه فرنگی 3 قاشق سوپخوری
  • ذرت پخته شده، زیتون یا گوجه فرنگی گیلاسی به میزان لازم

مراحل تهیه پیتزای بدون فر:

در اولین مرحله طرز تهیه پیتزا تابه ای، تمامی مواد بالا را برش بدهید. می توانید به دلخواه از سوسیس، کالباس یا حتی مرغ یا گوشت استفاده کنید. در این آموزش ما از پپرونی استفاده کردیم. حالا مقداری روغن درون ماهیتابه بریزید و بعد از داغ شدن روغن، پپرونی ها را درون ماهیتابه بریزید.

کمی تفت دهید تا پپرونی ها سرخ شوند و رنگشان طلایی شود. اگر شما از مواد دیگری برای پیتزا استفاده می کنید، بهتر است که آن را کمی تفت دهید چون قرار است پیتزا در ماهیتابه و با حرارت بسیار کم پخته شود پس لازم است مواد از قبل پخته شوند.

حالا پپرونی ها را از ماهیتابه خارج کنید و قارچ ها را درون ماهیتابه بریزید و کمی آب لیمو ترش به آن ها اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید. در صورت تمایل کمی نمک و فلفل سیاه به قارچ ها اضافه کنید.

اضافه کردن آبلیمو به قارچ باعث می شود که قارچ ها در طی تفت دادن، سیاه نشوند و رنگشان تغییر نکند. بعد از اینکه آب قارچ ها کمتر شد، فلفل دلمه ای های نگینی شده را به آن اضافه کنید و با حرارت بالا تفت دهید.

علت بالا بودن حرارت این است که سبزیجات بپزند اما خواصشان از بین نرود. حالا خمیر را کف ماهیتابه نچسب پهن کنید. در صورت تمایل می توانید از خمیر آماده پیتزا یا نان پیتزا استفاده کنید.

پیتزا پپرونی در ماهیتابه

نحوه پخت پیتزا بدون فر

سپس روی سطح خمیر را با سس کچاب بپوشانید. مقداری پنیر موزارلا روی سس ها پخش کنید. حالا پپرونی ها را بچینید و روی آن ها کمی پنیر بریزید، سپس مخلوط قارچ و فلفل دلمه ای را روی آن ها پخش کنید.

در آخر روی تمام سطح مواد را با پنیر بپوشانید. می توانید برای زیباتر شدن پیتزا تابه ای، روی پنیرها زیتون های ورقه ای و پپرونی قرار دهید و کمی پودر آویشن بپاشید. حالا ماهیتابه را روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید. می توانید از شعله پخش کن نیز استفاده کنید.

کمی روغن در اطراف پیتزا بریزید و درب ماهیتابه را ببندید. اجازه دهید تا پنیرها کاملا آب شوند. پیتزای شما آماده است. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا