دستهبندی نشده
طرز تهیه ۷ غذای گیاهی و بدون گوشت
چندین غذای گیاهی و بدون گوشت که باور نمی کنید تا این حد خوشمزه باشند!
با آموزش آشپزی بدون گوشت در این مقاله از مجله دلگرم غذاهای سفره خود را متفاوت و سالم تر فراهم کنید و به سادگی به یک آشپز حرفه ای غذاهای گیاهی تبدیل شوید !
آموزش آشپزی بدون گوشت غذایی کاملا سالم و گیاهی
1. ساندویچ پنیر غذای لذیذ بدون گوشت
مواد لازم:
- 4 ورق نان تست گندم کامل
- 1/2 فنجان پنیر سفید تازه خورد شده
- 1 فلفل دلمه ای کوچک خرد شده
- 1/4 پیاز خورد شده1-2 فلفل سبز خورد شده
- 2 ق غ گشنیز خورد شده
- 1 ق غ سس گوجه فرنگی
- نمک
- 1 ق چ کره
طرز تهیه ساندویچ پنیر
- تمام مواد به جز کره و نان رو در کاسه ای مخلوط می کنیم.
- روی ورق نان نصف مخلوط رو پهن می کنیم و یک لایه نان روی مخلوط پنیر می گذاریم.
- لقمه ها رو یا در تابه با کمی کره سرخ می کنیم یا روی قسمت های بیرونی نانها کره مالیده در فر یا ساندویچ میکر کمی برشته می کنیم.
2. نان سیر و گوجه فرنگی یک غذای گیاهی
مواد لازم :
- ۵ عدد گوجه فرنگی متوسط
- ۲ ق غ کره یا روغن زیتون (تو این دستور کره یه چیز دیگه ست)
- ۳ پر سیر ( و بیشتر…..)
- ۲ ق غ ریحان تازه خورد شده یا نصف ق غ ریحان خشک یا پودر آویشن
- ۸ عدد نان تست یا نان ساندویچی که به صورت حلقه بریده شده.
طرز تهیه نان سیر و گوجه فرنگی
- گوجه فرنگی ها رو رنده می کنیم .همراه با کره یا روغن میگذاریم خوب سرخ بشه.
- بهتره نصف قاشق از کره نگه داریم و آخر سر به سس اضافه کنیم.
- وقتی گوجه خوب سرخ شد نمک و فلفل می زنیم و سیر های له شده و ریحان تازه یا خشک یا آویشن رو به سس اضافه می کنیم یه هم می زنیم و حرارت رو خاموش می کنیم.
- در این قسمت نصف قاشق کره رو به سس اضافه می کنیم تا با حرارت سس آب بشه.
- نان ها رو به صورت ورقه ای برش می زنیم و از سس تهیه شده روش می مالیم داخل فر ۳-۴ دقیقه می گذاریم .
- اگر دوست داشتیم کمی هم پنیر روی سس می ریزیم.
- وقتی روی پنیر برشته شد با کمی جعفری یا ریحون تازه خوردشده روش می ریزی.
3. عدس پخته با نارنگی و فلفل قرمز
مواد لازم :
- ۴ ق غ روغن زیتون
- ۱ عدد هویج ریز خوردشده
- ۱ عدد پیاز ریز خورد شده
- ۱ ساقه کرفس ریز خورد شده
- ۲ عدد پوست فلفل قرمز خورد شده
- ۱ پر سیر خوردشده
- ۴۵۰ گرم عدس خیس خورده
- ۱ تا ۱و نیم لیتر آب مرغ یاسبزیجات یا قرص حل شده در آب
- آب ۶ عدد نارنگی + رنده پوست ۳ نارنگی
- ۲ ق غ خامه ترش یا ماست
- ۱ مشت جعفری خوردشده
طرز تهیه عدس پخته با نارنگی و فلفل قرمز
- روغن رو در قابلمه داغ می کنیم و پیازو سیر و کرفس و هویج و فلفل رو تفت می دیم.
- به مدت ۵-۱۰ دقیقه تا سبزیجات نرم شوند.
- عدس رو با آب مرغ به قابلمه اضافه می کنیم به همراه ۲/۳ از آب نارنگی ها.
- وقتی به جوش آمد حرارت رو ملایم می کنیم تا عدس بپزه.
- وقتی عدس پخت بقیه آب نارنگی و پوست رنده شده رو به خوراک اضافه می کنیم و هم می زنیم.
- صبر می کنیم کمی خنک شود و Créme fraîche یا خامه ترش ماست و جعفری رو اضافه می کنیم.
- اگر نمک آب مرغ کافی نبود کمی هم نمک و فلفل اضافه می کنیم. گرم سرو شود.
4. اسپرد باقلا یک غذای بدون گوشت عالی
در مورد اسپرد در حقیقت یه جور سس غلیظه که میشه با نان ، چیپس یا تکه های سبزیجات خورد.
مواد لازم :
- ۴۵۰ گرم باقالا پخته
- 2 بوته سیر!!
- کمی روغن زیتون
- 1 عدد پیاز متوسط
- 1/2 ق چ نمک
- 1/4 ق چ فلفل سیاه
- 1/4 ق چ پاپریکا
- 2-3 ق غ روغن زیتون
- 1 مشت شوید
روش پخت اسپرد باقلا
- سر بوته های سیر رو ببرید طوری که پرهای سیر دیده شوند.
- روی سیرها کمی روغن زیتون ریخته و بوته های درسته رو داخل کاغذ آلومینیومی بپیچید و ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۴۰۰ فارنهایت بپزید.
- از فر درآورید و بگذارید تا خنک شود.
- حالا با فشار دادن ته بوته سیر می تونید پرهای پخته شده سیر رو از پوستشون خارج کنید.
- تمام مواد رو در مخلوط کن یا غذاساز خوب له می کنیم و با پاپریکا و شوید و کمی روغن زیتون تزیین می کنیم.
5. سیب زمینی پخته با سبزیجات معطر
مواد لازم :
- 10 عدد سیب زمینی کوچک
- 4 ق غ روغن زیتون
- 2 ق غ پاپریکا
- 1 ق چ نمک
- 1 ق چ فلفل
- 1 عدد پیاز کوچک
- 1/4 فنجان کلم بنفش ریزخوردشده
- 1 عدد پیازچه ریز خورد شده
- 2 پر سیر خوردشده
- 1 ق غ جعفری ریز خورد شده
طرز تهیه سیب زمینی پخته با سبزیجات معطر
- سیب زمینی ها رو به قطعات تقریبا” مساوی تکه می کنیم .
- روغن رو در تابه داغ کرده سیب زمینی رو در روغن تفت میدیم تا همه اطرافش قهوه ای بشه.
- تقریبا” هر طرف 4-5 دقیقه سیب زمینی ها رو به یک ظرف مناسب داخل فر منتقل می کنیم و نمک و فلفل و پاپریکا رو با سیب زمینی ها مخلوط می کنیم.
- کلم بنفش و پیاز و پیازچه رو داخل تابه ای که سیب زمینی رو سرخ کردیم حدود 2 دقیقه تفت می دیم.
- حرارت رو خاموش می کیم و سیر رو اضافه می کنیم.
- مخلوط سبزیجات رو با سیب زمینی ها خوب مخلوط می کنیم.
- فر رو با حرارت 400 درجه فارنهایت گرم میکنیم و سیب زمینی ها رو 20 تا 30 دقیقه در فر می پزیم.
- نکته مهم اینه که در فر رو حدود 1 سانت باز میذاریم تا بخار خارج بشه و سیب زمینی ها ترد شوند.
- مابین مدت پخت یک بار سیب زمینی ها رو زیر و رو می کنیم.
- وقتی سیب زمینی ها کاملا” پخت از فر درمیاریم و کمی جعفری خورد شده روش می ریزیم.
بیشتر بخوانید :
۵ غذای گیاهی خوشمزه و آسان با سویا + عکس
رژیم غذایی گیاه خواری چیست ؟ روش صحیح گیاه خواری چگونه است؟
کباب سبزیجات : کباب مخصوص گیاه خواران و افراد رژیمی
6. دیپ لوبیای گرم
مواد لازم :
- 2 قوطی 500 گرمی کنسرو لوبیا
- آب به میزان لازم
- 1/3 فنجان روغن زیتون
- 1 فنجان پیاز خورد شده
- 5 پر سیر ریز خوردشده
- 1 ق چ نمک
- 1/2 ق چ پودر زیره
- حدود 3 فنجان پنیر چدار رنده شده
- 1/2 فنجان ترشی فلفل خوردشده
- 2 ق غ سس تند
روش تهیه دیپ لوبیای گرم
- فر رو روشن می کنیم تا گرم بشه.
- کنسرو های لوبیا رو در صافی ریخته و سس اون رو نگه می داریم. مقدار سس باید به 1 و 1/4 فنجان برسه اگر کمتر بود آب اضافه می کنیم.
- پیاز و سیر و نمک رو در روغن سرخ می کنیم.زیره رو اضافه می کنیم و هم می زنیم.حدود 5 دقیقه تا پیاز خوب نرم بشه.
- لوبیاهای آبکش شده رو به تابه پیاز داغ اضافه می کنیم و تفت می دیم تا کمی قهوه ای بشه.
- همزمان که لوبیا ها در حال سرخ شدن هستند با گوش کوب یا هر وسیله ای مقداری از لوبیاها رو له می کنیم ولی نه کاملا” له که خمیر نشه.2 تا 4 دقیقه.
- سس لوبیا رو اضافه می کنیم و هم می زنیم و صبر میکنیم تا به جوش بیاد و کمی غلیظ بشه.2 دقیقه.
- 2 فنجان از پنیر و فلفل ترشی خورد شده و سس تند رو اضافه میکنیم و هم می زنیم تا پنیر آب بشه.
- میزان نمک و زیره و فلفل رو می چشیم و تنظیم می کنیم.
- مخلوط رو در ظرف گود مناسب فر و پذیرایی می ریزیم .
- بقیه پنیر رو روی دیپ ریخته در فر میگذاریم تا پنیر آب و کمی برشته بشه.
7. سالاد لوبیا سبز و گوجه فرنگی گیلاسی
مواد لازم :
- 2 ق غ پیاز خورد شده
- 2 ق چ رنده پوست لیمو ترش
- 2 ق چ نمک
- 1 ق چ فلفل تازه سابیده
- 6 ق غ آب لیموی تازه
- 1/2 فنجان روغن زیتون
- 1 کیلو لوبیا سبز سر و ته زده
- نیم کیلو گوجه فرنگی گیلاسی
- 1/2 فنجان جعفری تازه خورد شده
طرز تهیه سالاد لوبیا سبز و گوجه فرنگی گیلاسی
- قابلمه ای رو پر از آب کرده روی حرارت میگذاریم تا به جوش بیاد. در کنارش یک کاسه بزرگ آب و یخ آماده می کنیم تا برای سبز موندن لوبیاها بلافاصله بعد از جوشاندن لوبیاها رو داخل آب یخ بریزیم.
- تمام مواد به جز لوبیا و گوجه فرنگی رو توی یه کاسه خوب مخلوط می کنیم و سس رو درست می کنیم.
- لوبیاها رو 3-4 دقیقه می جوشونیم و آبکش می کنیم و توی آب یخ می ریزیم و دوباره آبکش می کنیم و میگذاریم خشک بشه.
- گوجه فرنگی ها رو از وسط نصف می کنیم با لوبیا مخلوط می کنیم و سس رو روی سالاد می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم.
- نمک و فلفل سالاد رو تنظیم می کنیم.