جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
طرز تهیه ی گوجه پلو به شیوه ی دم کردن_657c0ef970101.jpeg
طرز تهیه ی گوجه پلو به شیوه ی دم کردن_657c0ef970101.jpeg

طرز تهیه ی گوجه پلو به شیوه ی دم کردن

سرفصل های این مقاله

طرز تهیه کته گوجه فرنگی به روش سنتی و بسیار خوشمزه

غذایی لذیذ و خوشمزه با نام کته ی گوجه

این غذا ساده است اما لذیذ و خوش طعم و عطر بوده و یک وعده غذای سنتی سالم محسوب می شود.

کته گوجه فرنگی را با برنج ایرانی تهیه کنید و حتما در ترکیب آن از کره استفاده نمایید تا لذیذ تر شود .با دلگرم همراه شوید و از این غذا لذت ببرید.نوش جان

مواد لازم برای تهیه ی کته گوجه فرنگی

  • برنج400 گرم
  • روغن دوقاشق غذاخوری
  • نمک و زردچوبهبه میزان لازم
  • سیب زمینی2 عدد
  • گوجه فرنگی2 عدد
  • پیاز قرمز1 عدد

طرز تهیه و دستور پخت کته ی گوجه فرنگی

  1. ابتدا برنج را خیسانده و در ظرفی مناسب یک لیتر آب را برای آن به جوش می آوریم.
  2. سیب زمینی ها را که بصورت نگینی خرد شده، در تابه خوب سرخ میکنیم و بعد پیاز را نیز میریزیم تا خوب تفت بخورد.
  3. نمک و زردچوبه را اضافه کرده و بهم میزنیم.
  4. در آخر هم گوجه ها را میریزیم و کمی مخلوط میکنیم.
  5. تابه را از روی شعله برمیداریم. وقتی آب ظرف به جوش آمد، برنج را درون آن ریخته و خیلی آرام بهم میزنیم.
  6. پس از چند دقیقه که دانه های برنج نرم شدند، آن را آبکش کرده با مواد تابه مخلوط میکنیم و میگذاریم دم بکشد.
  7. این غذا بعد از حدود یک ساعت آماده صرف است.

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

اگر از مقاله بالا لذت بردید، پس به مطالب زیر هم سر بزنید:

اشتراک گذاری: