دستهبندی نشده
طرز تهیه ی سوپ شیر خوشمزه و دل پذیر
آموزش طرز تهیه سوپ شیر و اصول پخت سوپ شیر و خامه خوشمزه
سوپ شیر و قارچ پیش غذایی سبک و دلچسب می باشدکه برای طبخ در فصل سرما نیز مناسب است. این سوپ در عین خوشمزگی خود بسیار مقوی بوده و برای تقویت سیستم ایمنی بدن موثر است. به طور کلی بخش اصلی سوپ ها از مایعات تشکیل شده است و در آنها می توان از موادی نظیر انواع سبزیجات تازه و گوشت استفاده کرد. سوپ ها را می توانید طبق سلیقه خودتان در غلظت های متنوع به صورت رقیق یا غلیظ و در طعم های مختلف ترش، شیرین یا شور آماده کنید.با دلگرم همراه شوید.
مواد لازم برای تهیه سوپ شیر
- شیر :۱ لیتر
- جو پرک :نصف بسته
- هویج : ۳ عدد
- قارچ : ۳۰۰ گرم
- پیاز : ۱ عدد
- سینه مرغ : نصف ۱ عدد
- خامه :۱۰۰ میلیلیتر
- کنسرو ذرت : ۱ عدد
- نمک، فلفل سفید، زردچوبه : به میزان لازم
- مغز کرفس : (اختیاری) ۱ عدد
طرز تهیه سوپ شیر
- ابتدا سینه مرغ را با نمک ادویه و یک پیاز کوچک در قابلمه به صورت جداگانه بپزید.
- جو پرک را داخل مخلوط کن ریخته و آسیاب کنید تا انداره آن حدود یکچهارم اندازه اصلی شود. جو پرک را داخل قابلمه ریخته، روی آن آب بریزید و روی شعله قرار دهید. در قابلمه را کاملا باز بگذارید تا جو کاملا باز و لعابدار شود. بین ۱ تا ۲ ساعت صبر کنید تا جو کاملا پخته و آب آن تا حد امکان تبخیر شود.
- شیر را داخل قابلمه بریزید.
- قارچ ورقه شده، هویج رنده شده و مغز کرفس را به سوپ اضافه کنید.
- یک ساعت صبر کنید تا سوپ جا بیفتد و در آخر کنسرو ذرت و سینه مرغ ریش ریش شده را به سوپ اضافه کنید. نمک و فلفل و ادویه را اضافه کنید و شعله را خاموش کنید.
- در آخر خامه را به سوپ اضافه کرده و خوب هم بزنید.
- سوپ را در ظرف مناسب سرو کنید و با جعفری تزیین کنید.
چند نکته برای تهیه سوپ شیر
- اگر سوپ خیلی غلیظ شد میتوانید از مقدار شیر بیشتری برای رقیق کردن سوپ استفاده کنید.
- برای پخت این سوپ به هیچ وجه از آبلیمو استفاده نکنید چون ممکن است شیر ببرد.
- بهتر است از فلفل سفید استفاده کنید. فلفل سفید طعم سوپ را بینظیر میکند.
- اگر هنگام پختن سینه مرغ آبی در قابلمه باقی ماند، حتما از آن برای پخت سوپ استفاده کنید چون طعم عالی به سوپ میدهد.
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی