دستهبندی نشده
طرز تهیه ی سوپ آرد ذرت و اسفناج
سوپ آرد ذرت و اسفناج با طعمی جدید
مواد اولیه برای تهیه سوپ آرد ذرت و اسفناج
- روغن زیتون : ۱/۲ پیمانه
- سیر : ۳ حبه
- آرد ذرت : 2 پیمانه
- پنیر پارمیزان : ۱/۲ پیمانه
- اسفناج : 3 پیمانه
- نمک : 1 قاشق غذاخوری
- فلفل : به مقدار لازم
- لیمو ترش : 1 عدد
- زمان تهیه: تقریبا 40 دقیقه
- مناسب برای 4 نفر
طرز تهیه ی سوپ آرد ذرت و اسفناج
- یک چهارم پیمانه روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید و سیر را در آن برای ۱ دقیقه ، تا عطر آن بلند شود، تفت دهید.
- به آن ۶ پیمانه آب اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد.
- درحالی که مواد را به هم می زنید، کم کم آرد ذرت را به آن اضافه کنید.
- حرارت را کم کنید وبرای حدود ۸ دقیقه تا سوپ غلیظ شود، بپزید (در حالیکه مواد را مدام هم می زنید).
- پنیر پارمزان و یک چهارم پیمانه روغن زیتون را به مواد اضافه کنید و برای حدود ۱ دقیقه تا روغن به خورد سوپ برود، بپزید(در حالیکه مواد را مدام هم می زنید).
- اسفناج و نمک را اضافه کنید و برای حدود ۱ دقیقه تا اسفناج نرم شود، بپزید(در حالیکه مواد را مدام هم می زنید).
- از سوپ به میزان مساوی، در ۴ کاسه بریزید. روی هر یک ۱ قاشق چای خوری روغن زیتون بریزید و بر روی آن نمک و فلفل بپاشید و با برش های لیمو سرو کنید.
خواص اسفناج :
- اسفناج بدلیل داشتن ماده ای بنام اسپیناسین هضم غذا را تسریع می کند . این ماده باعث تحریک معده و ازدیاد ترشحات آن می شود .
- افزایش ذخایر آهن با مصرف اسفناج ایده مناسبی است به ویژه به این دلیل که در مقایسه با گوشت قرمز منبع شناخته شده ای از آهن است.
- خوردن اسفناج در رفع تشنگی موثر است و از زمان های قدیم برای از بین بردن ورم و درد گلو توصیه شده است .
- برای رفع سرفه های خشک برگ اسفناج را با جو پوست کنده و روغن بادام بپزید و بخورید .
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی