دستهبندی نشده
طرز تهیه ی خورش مرغ با کاری غذای محبوب هندی ها
طرز تهیه خورش کاری با مرغ با طعم دلپذیر
از بین تمام ادویه هایی که اصلیت ایرانی ندارن، بین ما ایرانیا ادویه کاری خیلی طرفدار داره و کلا با طبعمون خیلی جوره … غذاهای متنوعی رو میشه با ادویه کاری درست کرد که یکی از ساده ترین هاش که مواد اولیه اش تو خونه هممون پیدا میشه خورشت کاری با مرغه . با دلگرم همراه شوید.
خورشت مرغ _ طرز تهیه خورشت کاری ایرانی
مواد لازم برای خورش کاری مرغ
- سینه یا ران مرغ 6 تکه
- بادام زمینی یا بادام هندی 1 لیوان
- پودر کاری 3 قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
- پیاز درشت 1 عدد
- آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه خورشت کاری با مرغ
- پیاز را ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود.
- پودر کاری را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی ادویه کاری بلند شود
- سپس تکه های مرغ ، نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند.
- بادام زمینی یا بادام هندی را داخل میکسر بریزید یا چرخ کنید تا خوب خرد و یکدست شود ( بادام باید بافتی مانند بافت گردوی فسنجان پیدا کند ).
- بادام های میکس شده را به مرغ اضافه و مخلوط کنید.
- سپس 3 لیوان آب به مواد اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا مرغ ها کاملا بپزیند و خورش بجوشد و به روغن بیافتد.
- پس از جا افتادن خورش زعفران و آبلیمو را اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر بگذارید خورش آرام بجوشد.
- سپس خورش کاری مرغ را به همراه برنج ساده سرو کنید ( بهترین انتخاب برای این خورش استفاده از برنج هل یا برنج ساده است ).
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی