اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram
طرز تهیه گل کلم سوخاری یک پیش غذای خوشمزه و متفاوت_60eb2f2d55aaa.jpeg
طرز تهیه گل کلم سوخاری یک پیش غذای خوشمزه و متفاوت_60eb2f2d55aaa.jpeg

طرز تهیه گل کلم سوخاری یک پیش غذای خوشمزه و متفاوت

گل کلم سوخاری به عنوان دسر یا پیش غذای شیک مجلسی پیشنهاد فوق العاده ای است که می تواند بر سر سفره مهمانی ها و مجالس مختلف ایرانی مورد استفاده قرار گیرد، از این رو در این مطلب قصد داریم طرز تهیه گل کلم سوخاری را به شما عزیزان آموزش دهیم، برای یادگیری این پیش غذای لذیذ با ما همراه شوید.

شاید شنیدن نام گل کلم احتمالا شما را به یاد ترشی گل کلم بیاندازد، اما جالب است بدانید که غذاهای زیادی وجود دارد که با گل کلم تهیه می شود. گل کلم سوخاری یکی از انواع پیش غذاهای خوش مزه ایرانی است که همچون قارچ سوخاری خوشمزه و محبوب است.

طرز تهیه گل کلم سوخاری

مواد مورد نیاز برای ۴ نفر :

  • گل کلم/ نصف گل کلم متوسط
  • آرد نخودچی/ یک پیمانه
  • فلفل سیاه/ به مقدار کافی
  • روغن مایع/ به مقدار کافی
  • نمک/ به مقدار کافی
  • بیکینگ پودر/ نصف قاشق چای خوری
  • پودر سیر/ یک قاشق چای خوری
  • پودر زنجبیل/ یک قاشق چای خوری

طرز تهیه گل کلم سوخاری خوشمزه

ابتدا گل کلم را با دقت می شوییم و آبکشی می کنیم تا آب اضافی اش خارج شود. پس از این کار گل کلم رو به قطعات درشت تبدیل می کنیم. اگر قطعات گل کلم خیلی ریز باشند در پایان پخت ، ظاهر غذا جالب نمی شود.

روش تهیه گل کلم سوخاری

در طرز تهیه گل کلم سوخاری، ابتدا لازم است یک قابلمه را پر آب کنید و بر روی حرارت قرار دهید تا آب آن به جوش آید، سپس گل کلم ها را درون آب جوش بریزید، حال قابلمه را از روی شعله بردارید تا گل کلم ها نرم نشوند.

آموزش گل کلم سوخاری

یک دقیقه زمان برای ضدعفونی شدن گل کلم ها کافی است، سپس آنها را آب کش کنید، تا آب اضافی خارج شود. در مرحله بعد باید خمیر سوخاری را تهیه کنید، برای این کار لازم است، مقداری آرد سوخاری را درون یک کاسه ریخته و سپس پودر زنجبیل، بکینگ پودر، فلفل سیاه و مقداری نمک را به آن اضافه نمایید، بعد از مخلوط کردن مواد، مقدار کمی آب گرم به مواد اضافه کنید تا مواد به حالت خمیری در آید.

نوشته های مشابه

طرز درست کردن گل کلم سوخاری

در مرحله آخر طرز تهیه گل کلم سوخاری ظرف گودی را بر روی حرارت قرار دهید و به میزان کافی درون آن روغن بریزید، مقدار روغن باید به اندازه ای باشد که گل کلم ها درون آن شناور باشند. پس از داغ شدن روغن، گل کلم ها را در داخل خمیر می زنیم، به طوری که خمیر کاملا آنها را پوشش دهد، سپس گل کلم های آغشته شده در خمیر را درون روغن سرخ می کنیم و بعد آنها را بر روی دستمالی قرار داده تا روغن آنها گرفته شود، به این صورت پیش غذای شما آماده شده و می توانید همراه سس میل نمایید.

آموزش کلم سوخاری با سس ماست و شوید

سوخاری گل کلم یک غذای ترد و خوشمزه است که می توانید به راحتی در منزل تهیه کنید و لذت ببرید؛ در اینجا روش دیگری از سوخاری گل کلم با یک سس خوشمزه را در اختیارتان قرار داده ایم که برای یادگیری آن می توانید در ادامه همراه ما شوید.

مواد مورد نیاز

  • گل کلم/ ۴ تا ۵ پیمانه
  • تخم مرغ/ ۳ عدد
  • آرد/ یک چهارم پیمانه
  • پودر نان سبوس دار/ ۲ پیمانه
  • پنیر پارمزان پودر شده/ ۲ پیمانه
  • نمک/ به مقدار کافی
  • روغن سرخ کردنی/ یک لیتر

مواد لازم برای تهیه سس

  • مایونز/ نصف پیمانه
  • ماست چکیده/ نصف پیمانه
  • پوست لیمو رنده شده/ یک قاشق چای خوری
  • آبلیمو/ ۲ قاشق غذا خوری
  • پودر سیر/ نصف قاشق چای خوری
  • شوید خشک یا شوید خرد شده/ یک چهارم پیمانه
  • جعفری خرد شده و لیمو ترش/ برای سرو غذا

دستور تهیه گل کلم سوخاری

روش تهیه گل کلم سوخاری با سس

در ابتدا روغن را در قابلمه بریزید، طوری که نصف آن را پر کند و بعد روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، همچنین بشقابی را که روی آن دستمال آشپزخانه کشیده اید تا روغن اضافی گل کلم های سرخ شده را بگیرد، نیز آماده کنید و دم دست خود قرار دهید.

سپس نوبت تهیه سس ماست و شوید است، برای این منظور همه مواد به جز شوید را داخل غذاساز بریزید و خوب هم بزنید، زمانی که ترکیب یکدستی بدست آمد، شوید را به آن اضافه کنید و سپس سس را کنار بگذارید.

در مرحله بعدی برای طرز تهیه گل کلم سوخاری با سس، ساقه گل کلم را جدا کرده و گلهای کوچک آن را از هم جدا کنید، تخم مرغ ها را نیز در کاسه ای جداگانه بشکنید و با آرد مخلوط کنید تا به حالت خمیری درآید، سپس در کاسه ای دیگر پودر نان و پنیر پارمزان را مخلوط نمایید.

اکنون بعد از اینکه مطمئن شدید، روغن به اندازه کافی داغ شده (می توانید برای تست، یک تکه گل کلم را داخل روغن بیندازید و در صورت شناور بودن روی روغن یعنی به اندازه کافی داغ شده است)، می توانید گل کلم ها را یکی یکی در داخل خمیر آماده شده فرو برده و تکان دهید تا خمیر اضافه آن بریزد. سپس در داخل کاسه حاوی پودر نان و پنیر بغلتانید و در آخر به آرامی داخل روغن بگذارید و مرتباً هم بزنید تا سرخ شده و طلایی رنگ شوند، البته نباید قابلمه را خیلی پر کنید.

آموزش تهیه گل کلم سوخاری

سپس گل کلم های سرخ شده را با کفگیر برداشته و روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن آنها گرفته شود، تا وقتی داغ هستند، کمی نمک روی آنها بپاشید و در آخر جعفری و لیمو ترش اسلایس شده را نیز در روغن بیندازید تا سرخ شوند، اکنون می توانید این غذا را که یکی از سبزیجات سوخاری خوشمزه و لذیذ است را به همراه سس ماست و شوید نوش جان کنید.

منبع : آرگا

برچسب :

منابع سایت

بخشی از محتویات سایت با توجه به اجازه نامه موجود در بخش کپی رایت سایت های زیر از این سایت ها جمع آوری شده است اگر محتوایی از سایت شما اینجا منتشر شده است و منبع ذکر نشده است به ما از طریق نظرات اطلاع دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *