طرز تهیه کیک سیب و دارچین کافی شاپی برای 4 نفر
طرز تهیه کیک سیب
یک کیک خانگی لذید در کنار چایی عصرانه شما
مواد لازم برای تهیه کیک سیب
۳ عدد تخم مرغ
یک لیوان شکر
یک لیوان روغن مایع (۲۰۰ میلی لیتر )
یک لیوان ماست
۲ لیوان آرد
یک پاکت وانیل شکری ( یک قاشق مرباخوری)
یک پاکت بیکینگ پودر ( ۲ قاشق مربا خوری )
مواد مورد نیاز روی کیک
۳ عدد سیب
یک و نیم قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
یک و نیم قاشق غذاخوری شکر
یک قاشق مرباخوری پودر دارچین
یک قاشق غذاخوری پودر نارگیل
یک استکان چای خوری گردوی خرد شده
طرز تهیه کیک سیب خانگی
تخم مرغ ها و شکر را خوب هم میزنیم تا رنگش روشن شود و حباب هایی رویش ایجاد شود
بعد روغن و ماست را آرام آرام اضافه کرده و به ملایمت مخلوط می کنیم
بیکینگ پور را با ارد دو سه بار الک میکنیم و سپس به همراه وانیل به مواد اضافه میکنیم . در این مرحله باید به آرامی مواد را هم بزنیم فقط در حدی که با هم مخلوط شوند .
مایه کیک را در یک ظرف پیرکس (بورجام )به ابعاد 29× 29 سانت میریزیم
سیب ها را پوست کنده و به صورت قطعات کوچک ریز می کنیم و در ظرفی با آب لیمو و شکر و پودر دارچین مخلوط می کنیم
سپس این مواد را روی مایه کیک می ریزیم .
گردوهای خرد شده و پودر نارگیل را هم روی آنها اضافه کرده و در فری از قبل روشن کرده بودیم با حرارت 170 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه میگذاریم تا بپزد .
بعد از پخت کیک می گذاریم کمی خنک شود سپس به شکل دلخواه برش میدهیم
نوش جان
تهیه و ترجمه : مجله اینترنتی دلگرم