اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram

طرز تهیه کیک زنجبیلی با شیره انگور

مواد لازم
آرد ۳ پیمانه سرخالی
شیره انگور ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
پودر زنجبیل ۱ قاشق غذاخوری
شیر ۱/۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
کره همدمای محیط ۱ پیمانه
شکر قهوه‌ای (یا سفید) ۱ پیمانه
چیپس زنجبیل (زنجبیل خشک شده نازک) ۱ پیمانه
مراحل تهیه
فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
آرد، زنجبیل و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و ۳ بار الک کنید.
کره را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد، سپس با استفاده از همزن برقی به مدت ۳۰ ثانیه با سرعت متوسط بزنید.
شکر قهوه‌ای را اضافه کرده و یکی دو دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید.
تخم مرغ‌ها را مخلوط کره و شکر اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شوند.
شیره انگور را اضافه کرده و با سرعت متوسط به مدت یک دقیقه هم بزنید.
مخلوط مواد خشک و شیر را متناوبا به مایه فوق افزوده و هم بزنید تا مایه یکنواختی به دست آید.
در انتها چیپس زنجبیل را اضافه کنید و با قاشق مواد را مخلوط کنید.
مایه کیک را در قالبی که با کره چرب و آردپاشی شده، بریزید و آن را به مدت ۶۰-۴۵ دقیقه در فری که از قبل گرم کرده‌اید قرار دهید تا بپزد.
در انتها می‌توانید با تهیه گاناش براق، روی کیک را پوشش دهید.

منابع سایت

بخشی از محتویات سایت با توجه به اجازه نامه موجود در بخش کپی رایت سایت های زیر از این سایت ها جمع آوری شده است اگر محتوایی از سایت شما اینجا منتشر شده است و منبع ذکر نشده است به ما از طریق نظرات اطلاع دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *