طرز تهیه کیک خیس شکلاتی موزی
طرز تهیه کیک خیس شکلاتی موزی
مواد لازم:
شکر ………………….400 گرم(2 پیمانه)
آرد …………………… 245 گرم(1 و 3/4 پیمانه)
پودرکاکائو ……………………… 75 گرم(3/4 پیمانه)
بیکینگ پودر………………….1 و 2/1 قاشق چایخوری
جوش شیرین …………………… 1 و 2/1 قاشق چایخوری
نمک ……………………….. 2/1 قاشق چایخوری سرخالی
تخم مرغ………………………. 2 عدد
موز پوره شده …………………….. 1 پیمانه
آب گرم ……………………240 گرم(1 پیمانه)
شیر …………………… 120 گرم(1/2 پیمانه)
روغن مایع ……………………. 120 گرم(1/2 پیمانه)
وانیل …………….1/4 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
آرد الک شده +کاکائو+شکر+نمک+بکین پودر+جوش شیرین در کاسه بزرگ مخلوط کنید
در کاسه ای دیگر تخم مرغ+شیر+آب+روغن+وانیل+پوره موز با همزن دستی همزده مواد مایع را وسط مواد خشک ریخته
و با همزن دستی در حدی که با هم مخلوط شود هم بزنید.
مایه کیک را در قالب مستطیل20در30 ریخته (من در این عکس در قالب گرد ریختم چون مواد رو نصف کرده بودم ) و در فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 35 تا 40 دقیقه قرار دهید.
من در سولاردوم درست کردم در کانوکشن 180 درجه و 30 دقیقه
مواد لازم برای تهیه کرم روی کیک ( گاناش)
شکلات ………………. 230 گرم
خامه ………………… 180 گرم
کره ………………….. 14 گرم
طرز تهیه:
خامه و کره را روی حرارت گذاشته و وقتی خامه هنوز کاملا جوش نیامده شکلات رنده شده را به آن اضافه کنید.
5دقیقه به آن دست نزنید وبعد از آن، کاملا شکلات را با خامه مخلوط کنید و در یخچال قرار دهید تا کاملاً سرد شود
پس از سرد شدن کامل از یخچال بیرون آورده و با همزن برقی با دور کند، کمی آن را زده تا رنگش روشن شده و کمی پفکی شود.
بعد از سرد شدن کیک گاناش را روی کیک مالیده و در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود، بعد از سفت شدن می توانید کیک را برش بزنید.
این کیک به کسانی که کیک شکلاتی خیس دوست دارند توصیه می کنم
منبع : سرآشپزصورتی