دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کوکی زغال اخته شیرینی بسیار شگفت انگیز

طرز تهیه شیرینی زغال اخته بدون نیاز به پخت

فقط کافی است چند دقیقه را روی گاز سپری کنید و سپس یک کوکی زغال اخته افسانه‌ای خواهید داشت. از هر نوع آجیل و میوه می‌توانید در دستور پخت این شیرینی استفاده کنید و از طعم آن لذت ببرید.

می‌توانید در آن از تخم کتان برای فیبر بالایی که دارد، عسل و جو دوسر یا از دانه‌های غلات که علاوه بر خاصیت عالی بدلیل قطعات تردی که در شیرینی اضافه می‌کند استفاده کنید و عطر و طعم خوب و حالت کرانچی مطبوعی به کوکی زغال اخته خود اضافه کنید.

پس به راحتی از مجموعه غلات، خشکبار و میوه‌ای که در خانه دارید استفاده کنید. با ما همراه باشید تا طرز تهیه کوکی زغال اخته را بیاموزید.

طرز تهیه شیرینی زغال اخته

مواد لازم برای تهیه کوکی زغال اخته

برای ترکیب درست، در مقابل هر ۴ فنجان غلات و میوه یک فنجان عسل باید مصرف شود.

۴ فنجان غلات صبحانه عسلی
۱ فنجان زغال اخته خشک یا آلبالوی ترش خشک شده
½ فنجان تخم آفتاب گردان بوداده شده بدون نمک
یک سوم فنجان بادام زمینی خورد شده
¾ فنجان شکر قهوه ای
½ فنجان شربت ذرت
¼ فنجان کره بادام زمینی (استفاده از این مورد برای این است که کوکی زغال اخته ما حالت ترد داشته باشد ولی دستور اصلی بجای کره بادام زمینی از خامه استفاده کرده است)
۱ قاشق چایخوری وانیل

طرز تهیه شیرینی زغال اخته

این مواد برای ۲۴ کوکی کافی است

طرز تهیه کوکی زغال اخته

در یک کاسه بزرگ، مخلوط غلات، زغال اخته، آجیل آفتابگردان و دیگر غلات را مخلوط می‌کنیم.
در ماهی تابه ۲ لیتری، مخلوط شکر قهوه‌ای، شربت ذرت و کره بادام زمینی را می‌ریزیم و تازمانی که به درجه ذوب رسید، شعله را روی حرارت متوسط می‌گذاریم و مرتب هم می‌زنیم. پس از یک دقیقه که مواد جوشید، شعله را خاموش کرده و باز هم، هم می‌زنیم تا کمی خنک شود. سپس وانیل را اضافه می‌کنیم.

حتماً بخوانید:

در گام بعدی شربت آماده شده را روی غلات می‌ریزیم و تکان می‌دهیم تا خوب همه مواد با شربت آغشته شده و سطح آن پوشیده شود. سپس این مایه آماده شده را روی کاغذ مومی به قطر دو سانت پهن می‌کنیم و روی آن را فشرده می‌کنیم که مواد خوب به هم بچسبد.

طرز تهیه شیرینی زغال اخته

برای چسبیدنش به هم و آماده شدن برای برش زدن، باید نیم ساعت کنار گذاشته شود تا مواد استراحت کنند.
پس از درست شدن کوکی زغال اخته، آن را به قطعات هشت در هشت با کاتر مخصوص برش پیتزا ببرید و کنار بگذارید. دقت کنید بعد از هر برش، سر کاتر را در آب بزنید تا برش‌ها صاف و منظم شود.
کوکی زغال اخته شما آماده‌ی سرو است.

نکات مهم در پخت کوکی زغال اخته

می توانید به جای پهن کردن در سینی، آن را بصورت گلوله فشرده درست کنید و یا در ته فنجان بصورت دیواره درستش کنید تا پس از چسبیدن کامل شکل پیاله شود و در آن بستنی و یا کمپوت میوه سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا