طرز تهیه کوکی خوشمزه و خوش طعم با ۴ روش اصلی + عکس
آموزش تهیه چند کوکی خوشمزه در خانه
طرز تهیه کوکی انار و بیسکویت کوکی انار کوکی جو و … بسیار ساده است، بنابراین در زمانی کوتاه میتوانید یک میان وعده لذیذ تهیه کنید. به علاوه برای این کوکی برای شب یلدا و پذیرایی از میهمانان نیز گزینه مطلوبی است. با دلگرم همراه شوید.
طرز تهیه کوکی مرحله به مرحله
1 – کوکی موز و گردو
برای این کوکی می توانید به جای کشمش از شکلات چیپسی هم استفاده کنید .
مواد لازم :
- جو پرک ۲ پیمانه
- شکلات چیپسی یا کشمش یا قیسی خرد شده یا آلبالو یا ذغال اخته ۱ پیمانه
- گردوی خرد شده ۱ پیمانه
- نمک یک دوم قاشق چای خوری
- موز متوسط له شده ۳ عدد
- روغن مایع یک سوم پیمانه
- وانیل یک دوم قاشق چای خوری
طرز تهیه :
- ابتدا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید .
- جو پرک ٬ شکلات چیپسی ٬ گردوی خرد شده و نمک را با هم در یک کاسه مخلوط کرده سپس موز میکس شده٬ روغن و وانیل را در یک ظرف دیگر با هم مخلوط کرده و مواد موزی را با مواد خشک با هم به خوبی مخلوط کرده و به مدت ۱۵ دقیقه مواد را کنار بگذارید .
- خمیر را با یک قاشق چای خوری با فاصله روی سینی فر که با کاغذ پوشانیده اید قرار دهید ٬به مدت ۱۵ دقیقه و تا زمانیکه طلایی شود و در فر بپزد.
- سپس کوکی ها را به روی توری منتقل کنید تا کاملا خنک شود .
نکته بسیار مهم : من چون این کوکی ها را با شکلات چیپسی درست کردم ٬ شکلات ها در فر کمی آب شد و حالت کاراملی پیدا کرد . اگر میخواهید کاملا طلایی شود و شکل بهتری پیدا کند از کشمش که در دستور اصلی قناد باشی آمده استفاده کنید .
2 – طرز تهیه کوکی بلغور جو دوسر با موز
برای درست کردن شیرینی خانگی نیازی نیست که چندین ساعت وقت صرف کنید. با این دستو که برایتان آموزش می دهیم می توانیم در عرض نیم ساعت یک شیرینی خانگی درست کنید که بسیار خوشمزه است.
مواد لازم :
- 3 عدد موز (رسیده)
- پوره سیب (1/3 فنجان)
- جو (2 فنجان)
- بادام شیر (2 فنجان)
- کشمش (1/2 فنجان) (اختیاری)
- وانیل (1 قاشق چای خوری)
- دارچین (1 قاشق چایخوری)
طرز تهیه :
- قبلا فر را گرم کنید
- موز را پوره کنید
- موز و بلغور جو دوسر با هم ترکیب کنید
- همه مواد را باهم مخلوط کنید
- کوکی ها را بر روی سینی فر قرار دهید
- حدود ده تا بیست دقیقه کوکی ها بپزد
- آنها را از فر، در آرده تا سرد شود سپس سرو کنید
بیشتر بخوانید :
طرز تهیه ی کوکی خوشمزه مناسب برای شب یلدا
طرز تهیه کوکی میکری زبرا در ساندویچ ساز – سالم و خوشمزه
آموزش تهیه ی آیسینگ خوشمزه برای تزیین کوکی خوشمزه
3 – کوکی انار
به منظور تهیه کوکی انار به مواد اولیه زیر و نیم ساعت زمان (این مدت شامل زمان استراحت خمیر در یخچال نیست) نیاز دارید.
مواد لازم :
- کره یک پیمانه
- تخم مرغ 2 عدد
- شکر نصف پیمانه
- آرد 2 پیمانه
- پودر کاکائو یک و نیم پیمانه
- وانیل یک قاشق چایخوری
- بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
- آب انار 2 قاشق غذاخوری
- دانه انار نصف پیمانه
- شکلات چیپسی یک پیمانه
- نمک یک هشتم قاشق چایخوری
نکته:
- به جای پودر قند از شکر آسیاب شده نیز میتوانید استفاده کنید.
- کره باعث میشود تا شیرینی نرم و لطیف شود، از اینرو آن را با روغن جایگزین نکنید.
- برای تهیه کوکی انار از انار شیرین و قرمز استفاده کنید.
طرز تهیه :
- ابتدا کره را از یخچال خارج و صبر کنید تا به دمای محیط برسد. سپس به مدت ۳ دقیقه آن را با همزن بزنید تا نرم و لطیف شود.
- شکر و پودر قند را اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه هم بزنید تا کاملا یکدست شود. در صورتیکه دوست دارید کوکیهایتان قهوهای شوند به جای شکر میتوانید از شکر قهوهای استفاده کنید و یا کمی پودر کاکائو به آن اضافه کنید.
- تخم مرغ، آب انار و وانیل را اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه هم بزنید تا رنگ آن روشن شود. وانیل بوی بد تخم مرغ را از بین میبرد. همچنین اضافه کردن آب انار به سلیقهی شما بستگی دارد.
- آرد الک شده، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و آرام آرام به سایر مواد اضافه کنید. در صورت استفاده از همزن برقی آن را روی دور کند قرار دهید. پس از آنکه خمیر کمی سفت شد و با همزن قادر به مخلوط کردن مابقی آرد نبودید، با استفاده از دست مابقی آرد را با خمیر ترکیب کنید.
- وقتی خمیر کاملا آماده شد دانههای انار و شکلات چیپسی را به آن اضافه کنید و با دست آن را کاملا مخلوط کنید. اگر خمیر شل بود میتوانید مقداری آرد به آن اضافه کنید تا سفت شود.
- خمیر را با کیسه فریزر بپوشانید و آن را به مدت یک الی ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
- درون یک سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و یا آن را کمی چرب کنید.
- خمیر را به اندازه گردوهای متوسط گرد کنید و داخل سینی فر قرار دهید و کمی آن ها را پهن کنید. همچنین می توانید خمیر را با قاشق داخل سینی فر به صورت تکه تکه قرار دهید.
- فر را روشن کنید و روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. ۱۵ دقیقه صبر کنید تا فر گرم شود، سپس سینی فر را در طبقه وسط قرار دهید. ۱۰ الی ۱۵ دقیقه زمان نیاز است تا کوکیها پخته شوند. زمانیکه کوکیها کاملا پخته شوند به راحتی داخل فر جابه جا خواهند شد.
- کوکی انار را از فر خارج کنید و صبر کنید تا خنک شود. شما میتوانید کوکیها را در یک ظرف در بسته و داخل یخچال نگهداری کنید. کوکیها داخل یخچال به مدت ۴ الی ۵ روز قابل نگهداری است.
4 – طرز تهیه بیسکویت کوکی انار
برای تهیه این نوع بیسکویت به ۳۰ الی ۴۰ دقیقه زمان (این مدت شامل زمان استراحت خمیر نیست) و مواد اولیهای که در جدول زیر مشاهده میکنید، نیاز است.
مواد لازم :
- آرد 330 گرم
- پودر قند 100 گرم
- تخم مرغ یک عدد متوسط
- مارگارین منجمد 150 گرم
- وانیل و نمک یک هشتم قاشق چایخوری
طرز تهیه :
- آرد الک شده، نمک و پودر قند را با یکدیگر مخلوط کنید و داخل غذا ساز بریزید.
- مارگارین را تکه تکه کرده و به مواد داخل غذا ساز بیفزایید. با استفاده از غذاساز مواد را با یکدیگر مخلوط کنید تا به شکل خرده نان شوند.
- ابتدا تخم مرغ و وانیل را در ظرف جداگانه به خوبی هم بزنید، سپس به مواد داخل غذاساز اضافه و با استفاده از غذاساز مجددا آنها را مخلوط کنید.
- مواد را از داخل غذاساز خارج کنید و در ظرفی بریزید و کمی ورز دهید تا خمیر نرم و یکدست شود.
- روی ظرف را با کیسه فریزر بپوشانید و خمیر را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
- خمیر را با استفاده از وردنه روی کیسه نایلونی پهن کنید تا ضخامت آن به ۳ میلی متر برسد، سپس با قالبهایی به شکل انار قالب بزنید.
- سینی فر را کمی چرب کنید یا داخل آن کاغذ روغنی قرار دهید.
- فر را روی ۱۸۰ درجه قرار دهید، کمی صبر کنید تا گرم شود، سپس بیسکویت کوکیها را داخل آن قرار دهید، ۱۰ دقیقه صبر کنید تا پخته شوند. وقتی بیسکویتها پخته شدند زیر و کنارههای آن طلایی رنگ میشود.
- با استفاده از رویال آیسینگ کوکی انار را تزئین کنید.