دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کوفته قبرسی خوشمزه و مخصوص به روش سنتی

مواد لازم برای کوفته قبرسی

گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
سیب زمینی ۴ عدد
پیاز ۱ عدد
آرد سوخاری ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
جعفری ۱ دسته کوچک
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زیره و فلفل قرمز به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت کوفته قبرسی

طرز تهیه کوفته قبرسی

برای تهیه کوفته قبرسی خوشمزه و مخصوص ابتدا سیب زمینی و پیاز را پوست می گیریم، سپس با رنده ریز رنده می کنیم. در ادامه سیب زمینی و پیاز رنده شده را به خوبی با دست فشار می دهیم تا آب اضافی شان گرفته شود.
در این مرحله گوشت چرخ کرده را به همراه سیب زمینی و پیاز رنده شده داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه تخم مرغ را به همراه زیره، فلفل قرمز، فلفل سیاه، زردچوبه و مقداری نمک به کاسه اضافه می کنیم.

اضافه کردن جعفری به این کوفته اختیاری است، در صورت تمایل جعفری را نیز به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم و به کاسه می افزاییم. حالا مواد کوفته را به خوبی با قاشق مخلوط می کنیم تا منسجم و یکدست شوند.

کوفته قبرسی

در صورتی که مایه کوفته شل بود، آرد سوخاری را نیز اضافه کرده و مجددا کمی مخلوط می کنیم تا آرد جذب مایه کوفته شود. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن به آن اضافه می کنیم.

حتماً بخوانید:

پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، به اندازه یک نارنگی از مایه کوفته بر می داریم و آنرا به صورت گرد یا بیضی در دستانمان شکل می دهیم، سپس در روغن داغ می اندازیم تا سرخ شود. به همین ترتیب تمام مایه کوفته را سرخ می کنیم.
پس از اینکه کوفته ها به خوبی سرخ شدند، آنها را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود. در صورت تمایل در کنار کوفته، مقداری سیب زمینی هم سرخ کرده (آموزش کامل سیب زمینی سرخ کردن) و سرو می کنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا