طرز تهیه چای گلابی یک دمنوش خوشمزه و سالم با مزیت فراوان_62dd114846c2e.jpeg
طرز تهیه چای گلابی یک دمنوش خوشمزه و سالم با مزیت فراوان_62dd114846c2e.jpeg

طرز تهیه چای گلابی یک دمنوش خوشمزه و سالم با مزیت فراوان

طرز تهیه 3 مدل چای گلابی در منزل

گلابی میوه تابستانی و مفید که از نظر طب قدیم دارای طبیعت گرم و تر است نام علمی این میوه Pirus communis است و در شکل های مختلف اعم از خام , کمپوت , آبمیوه و دمنوش مصرف می شود. این میوه خوشمزه و پرطرفدار دارای خواص درمانی بسیاری است .

مواد لازم برای چای گلابی

4 فنجان آب
6-8 گلابی (هر نوع متنوعی و به اندازه آویزان)
زنجبیل رنده شده

روش تهیه چای گلابی

آب را بجوشانید. گلابی ها را پوست بگیرید و رب کنید. گلابی ها را به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند بجوشانید (زنجبیل رنده شده و شیرین کننده اختیاری را تا نیمه اضافه کنید). اگر ترجیح می دهید تفاله را حذف کنید ، نوشیدنی را فیلتر کرده و گرم در فنجان مورد علاقه خود سرو کنید. اگر ترجیح می دهید این چای گلابی را سرد بنوشید ، آن را خنک کرده و در یخچال قرار دهید تا مانند یک چای سرد عمل کند. یا با آب جوش شیرین مخلوط کرده و با برش های گلابی تازه به عنوان یک جایگزین گازدار تزئین کنید.

چای گلابی

مواد لازم برای چای گلابی روش دوم

۱ عدد پرتقال
۳ فنجان آب
۴۰۰ میلی لیتر آب گلابی
۱ قاشق غذاخوری عسل
۱ عدد چوب دارچین به اندازه ۱۰ سانتیمتر
میخک
۶ عدد چای کیسه ای

نوشته های مشابه

دستور تهیه چای گلابی روش دوم

پوست پرتقال را گرفته و آب آن را بکشید.
آب و آب گلابی را به آب پرتقال و عسل بیفزائید.
یک کیسه پارچه ای تمیز تهیه کرده و دارچین، میخک و کمی پوست پرتقال در آن گذاشته و با نخی تمیز کیسه را ببندید.
کیسه را در محتویات ظرف رها کنید.
ظرف را روی شعله گاز قرار دهید، پس از اینکه به جوش آمد، شعله را کم کرده و در ظرف را بگذارید.
حرارت دهی با شعله کم را به مدت ۱۰ دقیقه ادامه دهید و سپس شعله را خاموش کنید.
کیسه های چای را به چای میوه ای خود بیفزائید.
به مدت ۵ دقیقه منتظر بمانید.
کیسه های چای و کیسه محتوی دارچین و دیگر چاشنی ها را از ظرف خارج کنید
اکنون می توانید چایتان را بنوشید.

طرز تهیه چای گلابی

مواد لازم برای چای گلابی روش سوم

۶ عدد چای کیسه ای
۷۵۰سی سی آب جوش
۴ عدد گلابی
۲۴ عدد برگ نعنا
۵۰۰ سی سی آب گازدار

حتماً بخوانید:

دستور تهیه چای گلابی روش سوم

چایهای کیسه ای را به آب جوش افزوده و پس از ۵ دقیقه از آب جدا کنید.
آنرا در یخچال قرار دهید.
یک فنجان آب را روی شعله متوسط قرار داده و دو قاشق غذاخوری شکر به آن بیفزائید.
پس از حل شدن کامل شکر، ترکیب فوق را نیز به یخچال منتقل کنید.
گلابی ها را در مخلوط کن یا غذاساز به طور کامل له کرده سپس از یک الک فلزی آشپزخانه یا پارچه توری عبور دهید.
پوره گلابی را در یک پارچ ریخته و برگ های نعناع را اضافه کنید.
چای سرد شده و ترکیب آب و شکر سرد شده را نیز به پوره داخل پارچ بیفزائید.
مخلوط کلی را در یخچال بگذارید.
پس از یک ساعت به چای سرد خود آب گازدار و یخ افزوده و نوش جان کنید.

منابع سایت

بخشی از محتویات سایت با توجه به اجازه نامه موجود در بخش کپی رایت سایت های زیر از این سایت ها جمع آوری شده است اگر محتوایی از سایت شما اینجا منتشر شده است و منبع ذکر نشده است به ما از طریق نظرات اطلاع دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.