اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram
طرز تهیه چای زنجبیل به چند روش مختلف_60b4fe107cea2.jpeg
طرز تهیه چای زنجبیل به چند روش مختلف_60b4fe107cea2.jpeg

طرز تهیه چای زنجبیل به چند روش مختلف

تاکنون تحقیقات زیادی روی خواص گیاهان دارویی انجام شده و دانشمندان به نتایج جالبی در زمینه خواص خارق العاده بسیاری از این گیاهان برای لاغری و کاهش وزن دست یافته اند.زنجبیل و دارچین از گیاهان دارویی بسیار پرخاصیت و لاغر کننده هستند که از دیرباز و به صورت گسترده به عنوان مکمل غذایی، ادویه و چای مورد استفاده قرار گرفته اند. تحقیقات نشان می دهد زنجبیل می تواند از چاقی و بیماری های مزمن جلوگیری کرده و برای افرادی که به دنبال روش های گیاهی لاغری و کاهش وزن هستند عالی می باشد.

چای زنجبیل

مواد لازم

  • ریشه تازه زنجبیل 5 سانتیمتر
  • آب 4 فنجان
  • عسل و لیمو در صورت تمایل

طرز تهیه چای زنجبیل

پوست زنجبیل را بگیرید و به صورت ورقه های خیلی نازک برش دهید. آب را هم روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. بلافاصله بعد از اینکه آب به جوش آمد ورقه های زنجبیل را داخل آن بریزید و در ظرف را ببندید و اجازه دهید با حرارت کم زنجبیل ها 15 تا 20 دقیقه داخل آب بجوشند.بعد از سپری شدن این زمان چای زنجبیل شما آماده است میتوانید آن را با کمی آبلیمو و عسل هم مخلوط کنید و به صورت گرم مصرف کنید.

طرز تهیه چای زنجبیل به چند روش مختلف

با توجه به خواص بیشمار زنجبیل و پرطرفدار بودن آن ما چند روش تهیه چای دارچین دیگر را در ادامه مطلب برای شما گردآوری کرده ایم میتوانید دستور تهیه هر یک را مطالعه فرمایید و برای یک بارهم که شده امتحان کنید بی شک علاوه بر خواص بینظیر آن بسیار خوش عطر و خوشمزه خواهد بود و یقینا بایک بار امتحان طرفدار همیشگی آن خواهید شد.

طرز تهیه چای زنجبیل همراه با زردچوبه

مواد لازم (برای یک نفر):

  • یک یا دو برش از ریشه ی زنجبیل
  • یک فنجان آب جوش
  • مقداری پودر زردچوبه
  • مقداری فلفل سیاه
  • عسل (اختیاری)

نحوه ی درست کردن:

  • ریشه ی زنجبیل را داخل فنجان بگذارید؛
  • آب جوش، زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کنید. خوب بهم بزنید و اجازه دهید ۵ تا ۱۰ دقیقه دم بکشد؛
  • اگر مایلید برای طعم دارکردن داخل آن عسل بریزید.

طرز تهیه چای زنجبیل رنده شده

مواد لازم (برای یک نفر):

  • یک قاشق چای خوری ریشه ی زنجبیل رنده شده یا ریز خردشده
  • یک فنجان آب جوش
  • عسل (اختیاری)

نحوه ی درست کردن:

  1. برای طرز تهیه چای زنجبیل کافی است ابتدا ریشه ی زنجبیل را درون صافیِ قوری یا لیوان دمنوش قرار دهید و صافی را مستقیما داخل فنجان یا لیوان بگذارید (می توانید به جای استفاده از صافی قوری یا لیوان، بعد از دم کشیدن چای، آن را از صافی رد کنید تا زنجبیل های رنده شده جدا شوند)؛
  2. آب جوش را اضافه کنید و ۵ تا ۱۰ دقیقه زمان دهید تا دم بکشد؛
  3. صافی زنجبیل را بردارید؛
  4. درصورت تمایل، عسل اضافه کنید.

چای زنجبیل

درست کردن چای زنجبیل روی گاز

مواد لازم (برای ۴ نفر):

  • ۵ سانتیمتر ریشه ی زنجبیلِ تازه
  • ۴ فنجان آب
  • عسل برای طعم دارکردن (اختیاری)

نحوه ی درست کردن:

  1. پوست زنجبیل را بکنید و آن را به ورقه های نازک برش دهید؛
  2. آب را در یک شیرجوش بریزید و بگذارید به جوش آید. بعد از به جوش آمدن آب زنجبیل را اضافه کنید؛
  3. درب شیرجوش را بگذارید و گاز را خاموش کنید. ۵ تا ۱۰ دقیقه زمان دهید تا دم بکشد؛
  4. برش های زنجبیل را جدا کنید و دم نوش را در لیوان دلخواه تان بریزید. برای طعم دار کردن عسل اضافه کنید؛
  5. هم بزنید و از نوشیدنش لذت ببرید.

منابع سایت

بخشی از محتویات سایت با توجه به اجازه نامه موجود در بخش کپی رایت سایت های زیر از این سایت ها جمع آوری شده است اگر محتوایی از سایت شما اینجا منتشر شده است و منبع ذکر نشده است به ما از طریق نظرات اطلاع دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *