دستهبندی نشده
طرز تهیه چای خامه ای مجلسی برای 4 نفر
چای خامه ای
چایِ خامه (انگلیسی: Cream tea) یا چای کِرِم، که گاهی با نام چای دِوونشر و همینطور چای خامه کورنیش هم شناخته میشود، یک وعده غذایی است که به همراه چای در بعد از ظهر سِرو میگردد، مواد تشکیل دهنده این وعده غذایی شامل چای، بیسکوئیت یا کلوچه، کِرِم یا خامه لخته و مربا میباشد، به طور سنتی خاستگاه این وعده غذایی منطقه دوون از کورنوال میباشد، این نوع چای در سایر شهرستانهای انگلستان و اتحادیه کشورهای همسود استفاده میشود.
مواد لازم برای چهار نفر
- دو فنجان آب
- دو عدد چای کیسه ای
- یک عدد چوب دارچین
- شش عدد دانه هل (خرد شده)
- یک عدد گل میخک
- ربع قاشق چایخوری پودر زنجبیل
- دو و نیم فنجان شیر
- یک سوم فنجان شکر
- خامه، پودر دارچین و چوب دارچین (برای تزئین)
زمان تهیه چای خامه ای ۱۵ دقیقه
طرز تهیه چای خامه ای
- شش ماده اول را در یک قابلمه ریخته و بجوشانید. سپس حرارت راکم کرده، در ظرف را گذاشته و به مدت پنج دقیقه آن را دم کنید.
- شیر را به آن اضافه کرده و مجدداً مخلوط را به مدت یک دقیقه بجوشانید.
- سپس آن را صاف کرده شکر را به آن بیفزایید و خوب هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود.
- چای را در فنجان ریخته و روی آن را با خامه و پودر دارچین و چوب دارچین تزئین کنید.
طرز تهیه چای نعناع تازه در خانه
یخ چای : طرز تهیه یخ چای خوشمزه با ۸ مزه متفاوت