طرز تهیه پنکیک اتریشی، دسر متفاوت آلمانی
طرز تهیه پنکیک اتریشی
حتما می دانید که نحوه آغاز کردن روز، تاثیر بسیاری در بالا رفتن کیفیت آن دارد. یک بشقاب پن کیک داغ با رویه عسل و میوه های تازه، همراه یک لیوان چای می تواند صبحانه ای متفاوت برایتان باشد.
در یک روز سرد، هنگامی که پنجره را باز کرده و هوای تازه را تنفس می کنید، پیچیدن عطر وانیل و پن کیک روحیه شما را تازه می کند و رنگی دلنشین به روزتان خواهد بخشید. احتمالا برایتان جالب است که بدانید نام اتریشی این صبحانه کلاسیک”کایزشمان” می باشد که نام خود را از امپراطور اتریش،”قیصر” یا “سزار” وام گرفته است.
مواد لازم پنکیک اتریشی
آرد سفید 125 گرم
تخم مرغ 4 عدد
شیر 300 میلی لیتر
شکر 50 گرم
کره 40 گرم
وانیل 2 قاشق چایخوری
آب گازدار حدود 3 تا 4 قاشق غذاخوری
کشمش به مقدار دلخواه
رنده پوست لیمو به مقدار دلخواه
نمک 1 پنس
طرز تهیه پنکیک اتریشی
مرحله اول
برای تهیه پنکیک اتریشی خوشمزه ابتدا سفیده تخم مرغ را به همراه مقدارکمی نمک هم بزنید تا جایی که اگر کاسه را برگردانید مواد به بیرون نریزد. در ظرفی دیگر زرده های تخم مرغ را با شکر و وانیل مخلوط کنید.
مرحله دوم
سپس شیر و آرد را به تدریج به آن اضافه نمایید و خوب به هم بزنید. در ادامه به کمک یک لیسک و در چند نوبت سفیده های تخم مرغ زده شده را به مواد اضافه نمایید و اجازه دهید تا به مدت 5 دقیقه استراحت کند.
مرحله سوم
در صورت تمایل، در این مرحله نیز میتوانید کشمش های خیس شده و پوست لیمو را قبل از پخت به مواد اضافه کنید. در ادامه ، یک تابه چدنی ( نچسب و سایز حدودا 30 الی33 سانتی) را روی حرارت ملایم قرار دهید.
مرحله چهارم
در این مرحله کف تابه را با کره چرب نمایید و پس از داغ شدن، مایه پنکیک را در آن بریزید و حدود 5 دقیقه، تا جایی که به رنگ طلایی درآید تفت دهید. دقت داشته باشید که مدام با کفگیر زیر مایه را چک کنید تا نسوزد.
حتماً بخوانید:
مرحله پنجم
در این بخش، مایه را به چهار قسمت تقسیم کرده و طرف دیگر را با حرارت ملایم بپزید تا طلایی شود. با دو کفگیر آن را به تکه هایی کوچک تر تقسیم کنید و آن را تا جایی که مایه ها کاملا پخته شوند، بپزید.
مرحله ششم
در این مرحله میتوانید آن را به دلخواه با کمپوت آلو، مربا، بادام پرک شده، پوره سیب و پودر قند سرو نمایید. پنکیک اتریشی شما آماده است، میتوانید آن را میل نمایید. توجه داشته باشید پنکی ها را به صورت داغ روی هم نچینید.