طرز تهیه و نکات طلایی کوکو سیب زمینی ترد و پف با سیب زمینی خام و پخته_5e61453db24de.jpeg
طرز تهیه و نکات طلایی کوکو سیب زمینی ترد و پف با سیب زمینی خام و پخته_5e61453db24de.jpeg

طرز تهیه و نکات طلایی کوکو سیب زمینی ترد و پف با سیب زمینی خام و پخته

  • منتشر شده در ۱۹-۰۵-۹۸

  • 7765 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • مدت زمان تقریبی مطالعه : 4 دقیقه

     

    کوکو سیب زمینی یک وعده غذای سریع و ساده و مقوی است که اگر با سیب زمینی خام درست شود در کمتر از ۳۰ دقیقه آماده سرو و میل کردن است. کوکو سیب زمینی را با سیب زمینی پخته هم درست می‌کنند که هم زمان بیشتری برای پخت لازم دارد (به خاطر مرحله پخت سیب زمینی) و هم کمی بیشتر از کوکو سیب زمینی با سیب زمینی خام روغن به خودش می‌گیرد. ۲ طرز تهیه کوکو سیب زمینی با سیب زمینی خام و پخته و نکات مهم پف کردن و ترد شدن کوکو سیب زمینی را در مجله کوروش بخوانید.

    جشنواره من اوکی ام

     

    طرز تهیه کوکو سیب زمینی با سیب زمینی خام

    2 طرز تهیه کوکو سیب زمینی با سیب زمینی خام و پخته + نکات طلایی کوکو پُف و ترد

    مواد لازم برای ۶ نفر

    سیب زمینی: ۷ عدد

    پیاز: ۱ عدد درشت

    تخم مرغ: ۴ عدد

    آرد سفید یا آرد ذرت: ۱ قاشق غذاخوری

    فلفل سیاه: ½ قاشق مرباخوری

    نمک: ۲ و ½ قاشق مرباخوری

    زردچوبه: ۱و ½ قاشق چایخوری

    پودر سیر: ½ قاشق مرباخوری (درصورت تمایل ۲ حبه سیر تازه)

    روغن: به مقدار لازم

     

    طرز تهیه

     

    2 طرز تهیه کوکو سیب زمینی با سیب زمینی خام و پخته + نکات طلایی کوکو پُف و ترد

     

    سیب زمینی‌ها را با رنده ریز رنده کنید. بهتر است پیازها را با رنده کمی درشت‌تر رنده کنید. سیب زمینی و پیاز رنده شده را با هم مخلوط کنید. در یک ظرف جداگانه تخم مرغ‌ها را بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید. تخم مرغ‌های هم زده را به مخلوط سیب زمینی و پیاز اضافه کنید. در صورت استفاده از سیر تازه، سیرها را ریز رنده و اضافه کنید. نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و تمام مواد را خوب با هم مخلوط کنید. در یک ماهیتابه تفلون یا نچسب مقداری روغن بریزید و اجازه دهید روغن خوب داغ شود. سپس برای هر عدد کوکو مقدار مایه کوکو را در ماهیتابه بریزید و با پشت قاشق صاف کنید. روی قسمت بالای کوکو که در روغن نیست با قاشق کمی از روغن داخل ماهیتابه را بریزید و و تمام روی کوکو را به روغن آغشته کنید تا کوکوی لطیف‌تری داشته باشید.

    طرز تهیه کوکو سیب زمینی با سیب زمینی خام و پخته دقیقا به همین ترتیب است با این تفاوت که برای کوکو سیب زمینی با سیب زمینی پخته طبعا باید ابتدا سیب زمینی‌ها را بپزید و سپس با رنده ریز رنده کنید.

     

    نکات طلایی پخت کوکو سیب زمینی ترد و پف

     

    2 طرز تهیه کوکو سیب زمینی با سیب زمینی خام و پخته + نکات طلایی کوکو پُف و ترد

     

    *برای پف کردن کوکو و برای این‌که یک کوکوی ترد و پوک داشته باشید باید حتما تخم مرغ‌ها را در یک ظرف جداگانه خوب بزنید تا کاملا یکدست و صاف شوند. بعد از این‌که تخم مرغ‌ها را خوب هم زدید باید آن‌ها را به مایه کوکو اضافه کنید.

    *اضافه کردن اضافه کردن ½ قاشق چایخوری بیکینگ پودر به مواد کوکو باعث پف بیشتر آن می‌شود.

    *اضافه کردن سیر یا پودر سیر اختیاری است و می‌توانید آن را حذف کنید.

    *می‌توانید در مایه کوکو مقداری جعفری یا پیازچه تازه و ساطوری خرد شده بریزید.

     

    به این نوشته امتیاز بدهید

    [مجموع: ۱۰ میانگین: ۳.۲]

    جشنواره من اوکی ام

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *