طرز تهیه هوموس لوبیا قرمز (حمص) با روغن زیتون
طرز تهیه هوموس لوبیا قرمز خوشمزه
لوبیا قرمز سرشار از پروتئین و آنتی اکسیدان بوده که به همراه آب لیمو که دارای ویتامین ث می باشد و در ترکیب سایر مواد مغذی، یک غذای سالم و مقوی را تدارک خواهید دید. همچنین می توانید برای تزیین هوموس لوبیا قرمز از دانه کنجد، روغن زیتون و پودر فلفل سیاه نیز استفاده کنید.
از دیگر انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار می توان به حمص، پائیا، خوراک بیگوس، نخود پلو، پنکیک سبزیجات، کوشاری و… اشاره کرد.
طرز تهیه هوموس لوبیا قرمز خوشمزه و مقوی
مواد لازم :
لوبیا قرمز: ۱ لیوان
نخود: ۱ لیوان
سیر: ۲ حبه
جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو: ۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
پودر زیره: نصف قاشق چایخوری
روغن کنجد: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
مراحل پخت :
گام 1 ابتدا لوبیا قرمز و نخود را شسته و به مدت ۲ ساعت در زودپز بگذارید تا بپزد.
گام 2 سپس لوبیا و نخود را در میکسر بریزید و آماده کنید.
گام 3 لوبیا قرمز و نخود را در یک ظرف بریزید و جعفری خرد شده و آب لیمو را اضافه و مخلوط کنید.
حتماً بخوانید:
گام 4 سیرها را نیز ریز خرد کنید و به مخلوط لوبیا اضافه کنید.
گام 5 سپس روغن زیتون، پودر زیره، روغن کنجد و ادویه ها را نیز اضافه و مخلوط کنید.
گام 6 می توانید کمی آب نخود و لوبیا را نیز به مخلوط اضافه کنید تا غلیظ شود.
گام 7 مواد را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.
گام 8 می توانید هوموس لوبیا قرمز را با نان تافتون سرو کنید.