طرز تهیه مرمکه دسر محبوب شمالی
طرز تهیه مرمکه در منزل
مرکمه شمالی یکی از انواع حلواهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر گرگان می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مرمکه شمالی در ادامه با دلگرم همراه باشید.
مواد لازم مرمکه شمالی در منزل
برنج نیم دانه : نیم کیلوگرم
مغز گردو : ۳۰۰ گرم
شیره انگور : یک لیوان
روغن مایع : ۱/۴ لیوان
طرز تهیه مرمکه شمالی در منزل
برای تهیه مرمکه ابتدا برنج نیم دانه را درون مقداری آب به مدت سه ساعت خیس نمایید و بعد از مدت زمان ذکر شده برنج را درون آبکش بریزید.
مقداری از مغز گردو را خرد نمایید و باقی مانده گردوها را چرخ نمایید سپس درون تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید و برنج آبکش شده را درون روغن تفت دهید و مغز گردوی چرخ شده را نیز به برنج بیفزایید و تفت دهید.
توجه داشته باشید که برنج را نباید بیش از اندازه سرخ کنید زیرا سفت و خشک می شود. در این مرحله از طرز تهیه مرکمه مقداری آب به مخلوط برنج و گردو بیفزایید و بعد از اینکه آب به دمای جوش رسید و برنج نیز لعاب دار شد شیره انگور را به آن بیفزایید و مخلوط مواد را به خوبی هم بزنید.
حتماً بخوانید:
در این مرحله باید آنقدر آب به برنج بیفزایید تا به صورت کامل بپزد و زیر انگشتان له شود. بعد از اینکه آب برنج کشیده شد مغز گردوی خرد شده را به آن بیفزایید و هم زدن حلوا را آنقدر ادامه دهید تا حلوا در مرکز تابه جمع شود و به روغن بیفتد.
سپس حلوا را به خوبی له نمایید.بعد از اینکه حلوا پخته شد آن را روی سینی چرب شده ای صاف و پهن نمایید و به شیوه دلخواه خود مرمکه را برش بزنید.