اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram

طرز تهیه مربای گل گاو زبان با طعم معرکه در منزل

برخی گیاهان علاوه بر دارا بودن طعمی فوق العاده، از خواص درمانی بسیاری نیز برخوردار هستند. گل گاو زبان یکی از این گیاهان پر خواص می باشد که با دارا بودن بسیاری از اسید های چرب و املاح معدنی مورد نیاز بدن، از طرفداران بسیاری برخوردار می باشد. علاوه بر غنی بودن از املاح و پروتئین ها می توان از این گیاه به عنوان آرام بخش بسیار قوی که در طولانی مدت تاثیر مخرب در بدن ندارد، نام برد. بسیاری از افراد از این گیاه تنها به عنوان دمنوشی برای رفع برخی عارضه ها کمک می گیرند، اما نمی دانند که با روش های دیگری نیز می توان از خواص این گیاه بهره مند شد.

در ادامه این مطلب با ما همراه شوید تا طرز تهیه مربای گل گاو زبان و نکاتی را که در طبخ آن باید رعایت کنید، به شما آموزش دهیم.

آشنایی با طرز تهیه مربای گل گاو زبان

مربای گل گاو زبان

این نوع مربا از صبحانه های بسیار مقوی برای بدن می باشد، چرا که مصرف آن در ابتدای صبح، انرژی تمامی روزتان را تامین می کند. طرز تهیه مربای گل گاو زبان چندان کار سخت و عجیبی نیست چرا که افراد با تجربه و آشنا با خواص این نوع گیاهان در سال های متوالی در کنار تهیه مربای گل محمدی و مربای بهار نارنج به گل گاو زبان نیز می پردازند. این گیاه از روش بسیار ساده ای برای تهیه برخوردار می باشد که در ادامه این مطلب به آن پرداخته شده است.

برای تهیه این مربای خوشمزه و مقوی باید موادی را که در ادامه ذکر می شود، تهیه کنید.

  1. ۲ پیمانه آب
  2. ۲ پیمانه شکر
  3. ۲ عدد لیمو عمانی
  4. ۲۵۰ گرم گل گاو زبان
  5. ۱ قاشق چایی خوری آبلیموی تازه

آشنایی با دستور پخت مربای گل گاو زبان

  • طرز تهیه مربای گل گاو زبان

  1. در مرحله اول از تهیه مربای گل گاو زبان باید آن را به خوبی بشویید تا خاک و خاشاک آن از بین برود. قابل به ذکر است که اگر گل گاو زبان را به صورت باز خریداری کرده اید، بهتر می باشد که از شب قبل در آب سرد خیس خورده باشند.
  2. در مرحله دوم؛ پس از آن که گل گاو زبان به خوبی تمیز شد، در ظرف مورد نظر ریخته و با آب به خوبی آن ها را بجوشانید.
  3. در این مرحله باید مقدار گفته شده از شکر را با آب به روی شعله متوسط قرار دهید تا به نقطه جوش برسد.
  4. لیمو عمانی هایی را که از چند ساعت قبل در آب قرار داده اید، را با چنگال سوراخ کنید و سپس در درون شربت شکر بگذارید.
  5. زمانی را برای کش دار شدن شربت و جوشیدن آن اختصاص دهید.
  6. شربت تهیه شده را به ظرفی که گل گاو زبان ها در آن جوشیده است، اضافه کنید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه با یک دیگر جوش بخورند.
  7. در این زمان به هیچ وجه محتویات را هم نزنید، چرا که سبب شکرک بستن شربت شما در مربا می شود.
  8. در مرحله آخر آبلیمو را به مربا اضافه کنید و لیمو عمانی ها را برای جلوگیری از تلخ شدن، از درون مربا خارج کنید.

مربای گل گاو زبان شما آماده می باشد، پس از سرد شدن آن را در درون ظرف مورد نظر بریزید و هر گاه که خواستید آن را میل کنید.

تاثیر مصرف گل گاو زبان در بدن

آشنایی با خواص گل گاو زبان

همان طور که مطالعه کردید این گیاه از خواص درمانی بسیار متعددی برخوردار می باشد که در ادامه این مطلب به ذکر برخی از آنان پرداخته شده است. در ابتدا گفتنی می باشد که این گیاه درمانی از طبع گرم و خشک برخوردار است که غنی از منابع اسید چرب مورد نیاز بدن می باشد. مصرف این گیاه به صورت دمنوش و مربا می تواند تاثیراتی بر بدن بگذارد که به شرح زیر می باشد.

  1. با دارا بودن ویتامین هایی همچون آهن، کلسیم، پتاسیم، روی، ویتامین C، ویتامین B، بتاکاروتن برای خانم های مبتلا به کمبود مواد مغذی بسیار مناسب می باشد.
  2. در درمان مشکلات پوستی همچون اگزما و پسوریازیس تاثیر گذاری بسیار فوق العاده ای دارد.
  3. با دارا بودن خواص تسکین دهنده به عنوان رفع بسیاری از بیماری های عصبی شناخته شده در طب سنتی می باشد.
  4. همچنین در رفع عارضه های دهان و دندان همچون آفت و جوش های درون دهان تاثیر گذاری فوق العاده ای دارد.
  5. از این گیاه پر خواص می توان به صورت دمنوش برای درمان سرما خوردگی استفاده کرد.
  6. همچنین در فصول سرد سال برای رفع سرفه های خشک از گل گاو زبان می توان به عنوان جوشانده ای قوی و موثر برای رفع کمک گرفت.
  7. از گل گاو زبان می توان برای رفع تب، سرخک، مخملک، آبله و کهیر نیز استفاده کرد.
  8. از دیگر تاثیرات این گیاه بر بدن می توان به رفع ورم های حفره بینی، گرفتگی صدا، تنگی نفس، گلو درد و عارضه های مجاری تنفس اشاره کرد.
  9. نکته قابل توجه دارا بودن آلکالوئید در ترکیبات گیاه گل گاو زبان است که برای خانم های باردار و شیر ده مضر می باشد.

مربای گل گاو به چه صورت طبخ می شود؟

نکاتی که در تهیه مربای گل گاو زبان باید در نظر گرفت

در ادامه آشنایی با طرز تهیه مربای گل گاو زبان بد نیست، نکاتی را که در هنگام طبخ به کارتان می آید نیز آموزش ببینید.

  1. به جای استفاده از لیمو عمانی سالم، می توان از پره های آن نیز استفاده کنید.
  2. برای تهیه این مربا باید نهایت صبر و حوصله را به کار گیرید، چرا که اگر این گیاه قبل از افزودن شربت شکر به خوبی نرم نشود، تمامی زحمات شما به هدر می رود.
  3. در حین طبخ می توانید از عصاره هل و وانیل برای افزایش طعم و رایحه ی خوش استفاده کنید.
  4. برای پخت خوب گل گاو زبان ها می توانید پس از شستشو آن ها را در درون قوری و سپس به روی کتری قرار دهید. سپس مراحلی که برای درست کردن این مربا گفته شد، را انجام دهید.

 

منبع : آرگا

برچسب :
انواع مربا

نوشته های مشابه

منابع سایت

بخشی از محتویات سایت با توجه به اجازه نامه موجود در بخش کپی رایت سایت های زیر از این سایت ها جمع آوری شده است اگر محتوایی از سایت شما اینجا منتشر شده است و منبع ذکر نشده است به ما از طریق نظرات اطلاع دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

eskisehir escort - trbet.vip - cratosslot