اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram
طرز تهیه ماهی حسون لذیذ و خوشمزه + نکات طلایی پخت آن_60eb2f3d0d2f8.jpeg
طرز تهیه ماهی حسون لذیذ و خوشمزه + نکات طلایی پخت آن_60eb2f3d0d2f8.jpeg

طرز تهیه ماهی حسون لذیذ و خوشمزه + نکات طلایی پخت آن

ماهی حسون از انواع ماهی های خوشمزه است که اگر آن را به خوبی مزه دار کنید می توانید غذای دریایی لذیذی را بپزید. در طرز تهیه ماهی حسون از پیاز و فیله ماهی و آرد سفید و جوز هندی و زعفران و آبلیموی تازه و روغن زیتون و پودر سیر و پاپریکا و فلفل سیاه و کشمش پلویی و مغز گردو و نمک و ادویه مخصوص و روغن مایع استفاده می شود.

به کمک ماهی می توانید انواع غذاهای خوش طعم را بپزید همچنین بهتر است در دستور تهیه این غذای دریایی تنوع لازم را به خرج بدهید و ماهی را به صورت ماهی سوخاری و ماهی شکم پر و … بپزید.

طرز تهیه ماهی حسون

مواد لازم

  • پیاز بزرگ : یک عدد
  • فیله ماهی حسون : نیم کیلوگرم
  • آرد سفید : سه قاشق غذاخوری
  • جوز هندی : ۱/۸ قاشق چایخوری
  • زعفران دمکرده : سه قاشق غذاخوری
  • آبلیموی تازه : سه قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون : سه قاشق غذاخوری
  • پودر سیر و پاپریکا و فلفل سیاه : یک قاشق چایخوری
  • کشمش پلویی : سه قاشق غذاخوری
  • مغز گردوی خرد شده : سه قاشق غذاخوری
  • نمک : به مقدار لازم
  • ادویه مخصوص ماهی : به مقدار لازم
  • روغن مایع : به مقدار لازم

طرز تهیه ماهی حسون در منزل

برای پخت ماهی حسون ابتدا تکه های ماهی را روی سینی بزرگ قرار بدهید و دو طرف ماهی را به صورت کامل به نمک آغشته نمایید سپس آبلیمو را به پشت و روی برش های ماهی بزنید و زعفران دمکرده را هم روی تکه های ماهی بریزید. پیازها را به صورت نگینی خرد نمایید و به سینی حاوی ماهی بیفزایید.

ماهی را به مدت دو ساعت درون مواد قرار بدهید تا مزه دار شود و بعد از مدت زمان ذکر شده ماهی را بیرون آورید و ادویه مخصوص ماهی را به آن بزنید تا برش های ماهی به صورت کامل طعم دار شود و بوی بد ماهی از بین برود.

درون ظرفی مناسب آرد و فلفل سیاه و جوز هندی و پودر پاپریکا و سیر را با یکدیگر ترکیب کنید و مخلوط را در مکانی مناسب قرار بدهید تا در زمان سرخ کردن ماهی از آن استفاده نمایید.

دستور پخت ماهی حسون

پیازها را از روی برش های ماهی جدا نمایید سپس تکه های ماهی را درون مخلوط آرد بغلطانید. درون تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید و اجازه دهید تا روغن داغ شود سپس برش های ماهی را درون روغن سرخ نمایید. بعد از اینکه برش های ماهی سرخ شدند درون ظرفی کوچک روغن زیتون بریزید سپس پیازهایی را که از روی برش ماهی جدا کرده اید درون روغن زیتون سرخ نمایید و بعد از کاراملی شدن پیازها ، کشمش و گردوی خرد شده را مقداری سرخ کنید.

برش های سرخ شده ماهی را درون ظرفی مناسب بریزید و ماهی را به کمک پیاز کاراملی و کشمش و گردو خرد شده تزیین نمایید سپس این غذای خوشمزه را با برنج میل کنید.

مراحل پخت ماهی حسون

نکات طلایی برای پخت بهتر ماهی حسون

  1. اگر مقدار آرد برای پوشاندن برش های ماهی کم است می توانید مقدار آن را اضافه نمایید.
  2. اگر تمایل دارید غذایی رژیمی داشته باشید می توانید ماهی حسون را درون فر بپزید.
  3. برای سرخ کردن ماهی از تابه تفلون استفاده کنید.
  4. برای مزه دار کردن ماهی بهتر است از آبلیموی تازه استفاده نمایید.

طرز تهیه ماهی حسون در خانه

در این بخش از آشپزی مجله آرگا با دستور پخت ماهی حسون آشنا شدید که امیدواریم با توجه به مراحل و نکات ذکر شده بتوانید این نوع ماهی را در منزل به راحتی بپزید.

منبع : آرگا

منابع سایت

بخشی از محتویات سایت با توجه به اجازه نامه موجود در بخش کپی رایت سایت های زیر از این سایت ها جمع آوری شده است اگر محتوایی از سایت شما اینجا منتشر شده است و منبع ذکر نشده است به ما از طریق نظرات اطلاع دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *