طرز تهیه ماش ماشک خانگی و رازهای خوشمزه شدن آن
طرز تهیه ماش ماشک، غذای قمی
ماش ماشک از غذاهای سنتی استان قم است. این غذا از ماش تهیه می شود. ماش یکی از حبوبات مفید و سرشار از ویتامین است. زادگاه اولیه این دانه خوشمزه ایران بوده و طرفداران بسیاری در میان مردم دارد.
همانطور که میدانید، این ماده غذایی در طبخ غذاهای اصیل ایرانی کاربرد بسیاری داشته و طعم عالی به آنها میدهد. باید بگوییم که با وجود ارزش غذایی بالا، این دانه کالری بسیار پایینی داشته و باعث اضافه وزن در شما نمیشود. به همین جهت، حتماٌ در رژیم کاهش وزن خود این ماده غذایی را گنجانده و از طعم آن بدون هیچ نگرانی لذت ببرید.
علاوه بر این، ماش ضد نفخ و بسیار زود هضم بوده و با دارا بودن ویتامینهای D و A نیازهای مورد نیاز بدن را تأمین میکند. گفتنی است که این ماده غذایی تأثیر فوقالعادهای در تقویت بینایی و اعصاب انسان دارد. در این مقاله، به بیان نحوه پخت یکی از خوشمزهترین و دلچسبترین غذاهای محلی استان مقدس قم یعنی «ماش ماشک» میپردازیم.
مواد لازم :
ماش : 2 پیمانه
هویج قمی متوسط (زردک) : 2 عدد
پیاز متوسط : 2 عدد
گوشت : 200 گرم
نمک : به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم
زردچوبه : به مقدار لازم
مراحل پخت :
گام 1 ابتدا مقداری گوشت و پیاز را همراه با آب روی اجاق قرار می دهیم تا بپزد.
حتماً بخوانید:
گام 2 ماش و هویج حلقه شده را ، همراه ادویه به آن اضافه می کنیم.
گام 3 پس از کم شدن آب غذا و پخت کامل ، آن را با گوشت کوب کوبیده و با نان سنگک سرو می کنیم.