دسته‌بندی نشده

طرز تهیه لواشک انبه به روشی آسان در منزل

دستور تهیه لواشک انبه

انبه یکی از میوه هایی است که طرفداران زیادی دارد. خواص انبه بر کسی پوشیده نیست و با خوردن آن می توان از این خواص فوق العاده بهره مند شد. انبه را هم می توان به صورت خام میل کرد و هم می توان آن را به صورت شربت، مربا، حلوا و … میل نمود.

در این مقاله از مجله اینترنتی دلگرم می خواهیم لواشک انبه را به شما عزیزان آموزش دهیم. درست کردن این لواشک نیازی به صرف وقت و امکانات زیادی ندارد. امیدواریم بهره کافی را از این مطلب ببرید.

طرز تهیه لواشک انبه در فر

مواد لازم جهت تهیه لواشک انبه:

  • انبه (رسیده، خرد شده) 4 فنجان

طرز تهیه لواشک انبه

طرز تهیه لواشک انبه خانگی

مراحل تهیه لواشک انبه:

فر را با دمای 175 درجه فارنهایت (79 درجه سانتی گراد) داغ کنید و کف دو سینی فر لبه دار را با کاغذ روغنی بپوشانید. انبه را در یک غذا ساز یا مخلوط کن بزنید و پوره کنید تا نرم و یکدست شود.

پوره ی انبه را به طور مساوی بین دو سینی آماده شده تقسیم کنید و با یک کاردک پوره را تا حد ممکن صاف و یکدست پهن کنید تا به ضخامت 3 میلی متر برسد.

پوره را 3 تا 4 ساعت در فر بپزید. زمانی که پوره خشک شده باشد و به راحتی از کاغذ روغنی جدا شود لواشک آماده خواهد بود. وقتی هنوز سمت پایینی لواشک ها کمی خیس است آن را برگردانید و باز هم در فر بپزید تا کاملاً خشک شده باشند.

لواشک انبه را از فر بیرون بیاورید. یک کاغذ روغنی روی آنها بیندازید سپس لواشک را به همراه کاغذ روغنی زیر آن از سینی فر جدا کنید. هر ورقه ی لواشک را به شکل نوارهای باریک برش دهید و لوله کنید.

نکته:

  • زمان پخت در فر بسته به میزان ضخامت لواشک و دمای فر متفاوت خواهد بود.
  • لواشک ها تا 1 هفته در ظرف محفوظ از هوا سالم می مانند.

همچنین بخوانید:

طرز تهیه 6 مدل شربت انبه نوشیدنی مفید تابستانی

طرز تهیه حلوا انبه خوشمزه و مقوی + فیلم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا