دسته‌بندی نشده

طرز تهیه قیمه کورگ خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه قیمه و کورگ سنندج | غذای سنتی کردی

مواد لازم قیمه کورگ

تره ۵۰۰ گرم
سویا ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
کره ۲۰ گرم
آب ½ فنجان
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی
پودر آویشن و پودر زنجبیل (قابل حذف) به مقدار کافی

طرز تهیه قیمه کورگ

طرز تهیه قیمه کورگ

برای تهیه قیمه کورگ خوشمزه در ابتدای کار تره را شسته و به صورت ریز خرد می کنیم، سپس سویا را درون یک کاسه حاوی آب جوش ریخته و اجازه می دهیم سویا درون آب جوش بماند تا بافت آن کاملا نرم شود.
حالا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه کره را به تابه می افزاییم، سپس پیاز را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود.
در ادامه سویا را آبکشی می کنیم تا آب اضافی اش خارج شود، سپس به تابه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. حالا مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و در صورت تمایل پودر آویشن و پودر زنجبیل را به تابه می افزاییم.
حالا به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی ادویه ها از بین برود. در ادامه تره را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا تره کاملا سرخ و تغییر رنگ بدهد، سپس آب را به تابه اضافه کرده و اجازه می دهیم به خوبی بپزد.
زمانی که آب درون تابه کشیده شد، تابه را از روی حرارت برداشته، سپس قیمه کورگ را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در نهایت غذا را به همراه برگ ریحان تزیین کرده و به همراه نان تازه سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا