دسته‌بندی نشده

طرز تهیه شیرینی کاتر پیلار خوشمزه ساده و پفکی

آماده سازی: 5 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 20 دقیقه
مواد اولیه : برای 6 نفر

مواد لازم برای تهیه شیرینی کاتر پیلار

 شیرینی کاتر پیلار

پودر نارگیل و پودر پسته و کنجد برای تزیین
شکر : 2استکان
کره : (به دمای محیط رسیده) 125گرم
تخم مرغ: 2عدد
روغن مایع : 1استکان
بکینگ پودر : 1ق غ سرصاف
وانیل : نصف غ چ
آرد الک شده به میزانی که خمیر به دست نچسبد
شکلات تخته ای بن ماری شده برای تزیین

 کاتر پیلار

طرز تهیه شیرینی کاتر پیلار

در یک کاسه گود کره- روغن و تخم مرغ رو میزنیم و بکینگ پودر و شکر و وانیل را اضافه کرده مخلوط میکنیم . ارد را کم کم ریخته و با دست ورز میدیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد .
خمیر رو توی قیف ریخته و با ماسوره شکوفه ریز به اندازه انگشت تو سینی فر که با کاغذ روغنی پوشوندیم میریزیم .
سینی فر را در فر از قبل گرم شده با ۱۷۰ درجه قرار بدین تا شیرینی ها طلایی بشن . در این مرحله شیرینی ها را ازفر خارج کرده بعد به ترتیب در شکلات و پودر نارگیل یا پسته فرو برده و در ظرف سرو میچینیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا