دسته‌بندی نشده

طرز تهیه شربت آلبالو با هسته به 2 روش ساده

شربت آلبالو با هسته

آیا تا به حال شربت آلبالو با هسته را امتحان کرده اید ؟ درست کردن این شربت زحمت زیادی ندارد چون نیازی به جدا کردن هسته ی آلبالوها نیست و شما به راحتی می توانید آن را در منزل درست کنید.

فقط کافیست تا انتهای این مطلب با مجله ی دلگرم همراه باشید و این شربت خوشمزه را یاد بگیرید.

طرز تهیه شربت آلبالوی خانگی با هسته

مواد لازم برای تهیه شربت آلبالو با هسته:

  • یک کیلو آلبالو
  • یک کیلو شکر
  • آب یک عدد لیمو ترش
  • یک قاشق چایخوری رنده پوست لیمو (در صورت تمایل)

شربت آلبالو با هسته

چطور شربت آلبالو با هسته درست کنیم ؟

مراحل تهیه شربت آلبالو خانگی با هسته:

همانطور که در مواد اولیه می بینید، میزان شکر با آلبالو برابر است. این در صورتی است که آلبالوهای شما شیرین باشد. در غیر این صورت به ازای یک کیلو آلبالو باید یک و نیم کیلو شکر استفاده کنید.

آلبالوها را بشویید، داخل یک قابلمه آلبالوهای شسته شده را بریزید و لا به لای آن ها را شکر بریزید. درب قابلمه را ببندید و به مدت 24 ساعت در یخچال قرار دهید. در این مدت آلبالوها کمی آب می اندازند. پس دیگر نیازی نیست آب به شربت اضافه کنید.

بعد از 24 ساعت، آب یک عدد لیموترش را به آن اضافه کنید. اگر دوست دارید یک قاشق چایخوری رنده پوست لیموترش هم بریزید. قابلمه را روی حرارت کم بگذارید. هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.

بعد از این که شکر حل شد، حرارت را زیاد کنید. به محض جوش آمدن، کف روی آلبالوها جمع می شود. تمام این کف ها را با ملاقه برداری، چرا که این کف ها رنگ شربت را تیره می کنند پس حتما جمع کنید.

زمانی که کف ها تمام شد، زیر حرارت را خاموش کنید. یک صافی روی سر یک قابلمه قرار دهید. محتویات داخل قابلمه را داخل صافی بریزید. این طوری شربت از آلبالوهای هسته دار جدا می شود.

با پشت یک قاشق، آلبالوهای داخل صافی را له کنید تا تمام موادی که ممکن است از صافی رد شود. شربت داخل قابلمه را بردارید و مواد داخل صافی را دور بریزید. به همین سادگی شربت آلبالو با هسته شما آماده شد.

بعد از سرد شدن داخل شیشه بریزید و در یخچال نگهداری کنید. هر زمان که هوس شربت آلبالو کردید، مقداری از آن را داخل آب یخ بریزید و نوش جان کنید.

طرز تهیه شربت آلبالو با هسته خوشرنگ

مواد لازم برای تهیه شربت آلبالو:

  • آلبالو یک کیلو
  • شکر یک کیلو و دویست و پنجاه گرم
  • آب دو و نیم پیمانه

طرز تهیه شربت آلبالو با هسته

روش تهیه شربت آلبالو با هسته

مراحل تهیه شربت آلبالو:

اگر می‌خواهید شربت آلبالو خوشرنگ و خوش طعمی داشته باشید پس از شستن میوه ها آنها را درون قابلمه ریخته و به آن آب اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید و اجازه دهید تا به نقطه جوش برسد پس از ۵ دقیقه جوشیدن اجاق گاز را خاموش کنید .

یکی از نکات مهم برای پخت این است که از هم زدن مواد در هنگام جوشیدن خودداری کنید . این کار باعث له شدن میوه ها و در نتیجه کدر شدن رنگ شربت می شود. در این مرحله ظرف را از صافی رد کنید تا میوه ها و آب آن جدا شوند .

حالا آب آلبالو را درون قابلمه ریخته و به آن شکر را اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا برای مدت زمان ۲۵ الی ۳۰ دقیقه بجوشد پس از اینکه شروع به جوشیدن کرد کف های روی آن را بگیرید تا شربت خانگی شما پس از پخت شفاف و خوشرنگ شود .

پس از اینکه به غلظت دلخواه رسید از روی حرارت برداشته و بعد از خنک شد درون شیشه های مورد نظر بریزید . حالا آلبالوهایی را که از صافی رد کرده بودید را باید خشک کنید برای این کار روی سینی را با سلفون پوشانده و پس از آن نمک اضافه کنید ، میوه ها را روی سینی ریخته و درون آفتاب قرار دهید تا خشک شوند .

همچنین بخوانید:

۲ روش جهت تهیه شربت آلبالو سنتی و خوشمزه با نکات ضروری و مهم

خواص هسته آلبالو چیست ؟

طرز تهیه مربا آلبالو به 3 روش آسان + ویدیو

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا