جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
طرز تهیه شامی برنجی با گوشت خوشمزه و مجلسی خانگی_6578930754436.jpeg
طرز تهیه شامی برنجی با گوشت خوشمزه و مجلسی خانگی_6578930754436.jpeg

طرز تهیه شامی برنجی با گوشت خوشمزه و مجلسی خانگی

سرفصل های این مقاله

شامی برنجی یک غذای ترکیه ای محبوب بوده که دستور پختی ساده دارد. این غذا برای وعده ناهار و شام می تواند، گزینه بسیار مناسبی باشد.
شامی ها دارای انواع مختلفی هستند و یکی از غذاهای ایرانی محبوب می باشند. شما می توانید، یک شامی گیاهی و یا با ترکیبات گوشت داشته باشید.

مواد لازم شامی برنجی

برنج: ۷۵۰ گرم
زردچوبه: ۱ قاشق چای خوری
مرزه تازه: ۱ قاشق مرباخوری
گوشت چرخ شده: ۷۵۰ گرم
روغن: به میزان لازم
فلفل و نمک: به میزان لازم
پیاز: ۱ عدد
ترخون تازه: ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه شامی برنجی

طرز تهیه شامی برنجی لذیذ

برای آماده کردن این غذای خانگی محبوب و خوشمزه باید، ابتدا برنج ها را شسته و به شیوه کته ای دم کنید. زردچوبه و نمک اضافه کرده تا طعم و رنگ برنج بهتر شود. بعد از پخته شدن برنج آن را به همراه مقداری پیاز چرخ کرده بعد از اینکه مواد شما شکل پوره ای پیدا کرد، درون کاسه ای ریخته و مقداری گوشت و ادویه و سبزیجات معطر به آن اضافه کنید.

برای پوره کردن این مواد می توانید از گوشت کوب برقی یا غذاساز نیز استفاده نمایید. توجه داشته باشید، استفاده از سبزیجات تازه در این غذا می تواند، طعم بهتری به غذا بدهد. بعد از ترکیب گوشت چرخی با برنج پوره شده مواد را با دست به خوبی ورز دهید. بعد از آن مواد را باید در تابه سرخ کنید.

 شامی برنجی غذا ترکی

در این مرحله از طرز تهیه شامی برنجی تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن سرخ کردنی در تابه بریزید. روی حرارت ملایم شامی ها را سرخ کرده شما می توانید، مواد را به شکل های دلخواه در تابه سرخ کنید. میزان کافی برای این مواد اندازه یک گردو بوده و بهتر است به حالت سوسیسی مواد را شکل دهید.

برای رژیمی تر شدن این غذا می توانید، شامی ها را روی یک دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. دو طرف شامی ها را به خوبی سرخ کرده و بعد در ظرفی مناسب بچینید. این شامی را می توانید با نان سرو کنید. استفاده از سس های خانگی برای سرو این غذا نیز بسیار عالی بوده و طعم بهتری به آن می دهد.
در صورت نبود سبزی های تازه می توانید در این غذا از سبزی های خشک نیز استفاده کنید. این غذا بسیار راحت بوده و مدت زمان سرخ شدن آن نیز ۱۵ دقیقه است. در صورت استفاده از سبزی های خشک باید، حجم آن را دو برابر در نظر بگیرید.

اگر از مقاله بالا لذت بردید، پس به مطالب زیر هم سر بزنید:

اشتراک گذاری: