طرز تهیه سوپ دال عدس قرمز (مرجومک) مجلسی به روش رستورانی با طعم عالی
طرز تهیه سوپ عدس قرمز (دال عدس) ترکیه ای
طرز تهیه سوپ عدس قرمزسوپ عدس قرمز یا سوپ مرجومک یکی از محبوبترین سوپهای کشور ترکیه است. مواد اصلی این سوپ خوشمزه عدس قرمز، آرد، کره، پیاز، هویج و سیب زمینی است. سوپ جایگاه ویژهای در بین غذاهای ترکیهای دارد و مردم ترکیه معمولا انواع سوپها را به عنوان پیش غذا سرو میکنند و این میراثی است که از نیاکانشان به جای مانده است.
اگر به ترکیه سفر کرده باشید، این سوپ خوشمزه را در منو تمام رستورانهای ترکیه پیدا میکنید.
اکثر مردم غذاهای ترکیهای را با کباب و غذاهای گوشتی معروفش میشناسند. معمولا توریستها ترجیح میدهند انواع کبابها را در رستورانهای ترکی امتحان کنند، اما توصیه ما به شما این است که اگر به ترکیه سفر کردید حتما سوپ عدس قرمز را برای پیش غذا سفارش بدهید و از طعم خوب آن لذت ببرید. عدس قرمز مانند دیگر انواع عدس بسیار مقوی است. عدس قرمز منبع خوبی برای ویتامینهای گروه B و پتاسیم است. عدس قرمز علاوه بر اینکه فاقد گلوتن است، فاقد چربی و کم کالری است و منبع خوبی از پروتئین برای گیاهخواران و گیاهخواران است و فیبر بالایی نیز دارد.
سوپهایی که در ترکیه درست میشوند معمولا در مقایسه با سایر سوپها آبکی تر هستند و به همین دلیل برای پیش غذا کاملا مناسب هستند. مانند بسیاری از غذاهای مدیترانه ای سوپ عدس قرمز هم وگان است و هم بدون گلوتن. استفاده از سیب زمینی در سوپ مرجومک اجباری نیست ولی سیب زمینی لعاب و غلظت خوبی به سوپ میدهد. لازم نیست عدس قرمز را از قبل خیس کنید، عدس قرمز زمان پخت کوتاهی در حد 20 الی 30 دقیقه دارد.
سوپ عدس قرمز یا سوپ مرجومک یکی از محبوبترین سوپهای کشور ترکیه است. مواد اصلی این سوپ خوشمزه عدس قرمز، آرد، کره، پیاز، هویج و سیب زمینی است.
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان پخت 45 دقیقه
زمان کل 55 دقیقه
مواد لازم سوپ دال عدس
1 پیمانه عدس قرمز
8 لیوان آب
5 قاشق غذاخوری کره
2 قاشق غذاخوری آرد سفید
1 عدد پیاز نگینی خرد شده
2 عدد سیب زمینی خرد شده
2 عدد هویج خرد شده
1 حبه سیر خرد شده
½ قاشق چایخوری نمک
¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
پودر پاپریکا به مقدار لازم
1 قاشق غذاخوری فلفل پاپریکا
1 قاشق غذاخوری لیمو برای سرو
طرز تهیه سوپ دال عدس قرمز
عدسها را درون یک آبکش به خوبی بشویید و کنار بگذارید.
3 قاشق غذاخوری از کره را درون یک ماهیتابه بریزید و بگذارید روی حرارت تا آب شود.
سپس پیاز و سیر خرد شده را اضافه کنید و برای 5 دقیقه روی حرارت تفت بدهید.
بعد از اینکه پیازها نرم شدند، آرد را اضافه کنید و برای 2 دقیقه تفت بدهید.
سیب زمینیهای خرد شده، هویج و عدس قرمز و نمک و فلفل را اضافه کنید و 8 لیوان آب به مواد اضافه کنید.
مواد را برای 5 دقیقه با حرارت متوسط هم بزنید و بعد در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید به جوش بیاید.
برای 30 الی 35 دقیقه بگذارید مواد سوپ بجوشند تا نرم شوند. سپس مواد را با گوشت کوب برقی بکوبید را به غلظت دلخواه شما برسند.
سوپ را به ظرف سرو منتقل کنید.
در یک ماهیتابه نچسب دو قاشق غذاخوری کره را آب کنید.
پودر فلفل پاپریکا و دانههای پاپریکا را به کره اضافه کنید و برای 1 دقیقه تفت بدهید.
روی سوپ را ترکیب کره و پاپریکا تزیین کنید و با یک برش لیمو سرو کنید.