طرز تهیه سوفله گل کلم خوشمزه و ایده آل_630c8749a8b98.jpeg
طرز تهیه سوفله گل کلم خوشمزه و ایده آل_630c8749a8b98.jpeg

طرز تهیه سوفله گل کلم خوشمزه و ایده آل

سوفله گل کلم یکی از انواع سوفله می باشد که طرز تهیه بسیار ساده و سریعی داشته و خیلی خوشمزه است. سوفله ها غذاهای با اصالت فرانسوی می باشند که بر پایه تخم مرغ بوده و در فر یا در گذشته در تنور طبخ شده و در همان ظرف مورد پخت نیز سرو می شوند. در این مطلب با طرز تهیه سوفله گل گلم آشنا می شوید که به راحتی و بسیار سریع آماده می شود.
انواع سوفله ها همچون سوفله گل کلم، سوفله قارچ و سوفله کدو بادمجان وجود دارند به این ترتیب ممکن است به عنوان یک غذای بسیار خوشمزه و یا یک میان و عده خوشمزه با سبزیجات و یا شکلات آماده شوند. ولی سوفله در حقیقت به معنی پف کردن می باشد که واژه ای فرانسوی است. برای تهیه سوفله می توان از مایکروفر یا آون توستر استفاده کرد.

در این مطلب می خواهیم شما را با طرز تهیه سوفله گل کلم آشنا نماییم. گل کلم در فصل پاییز و زمستان به وفور در دسترس است و می توانید برای پخت انواع غذاها و ترشی ها از آن استفاده کرده و از خواص خوب و سودمندش بهره ببرید. گل کلم سرشار از فیبر بوده و برای افرادی که رژیم غذایی لاغری دارند می تواند مفید بوده زیرا سبب کاهش وزن می شود. به این ترتیب می توانید این سوفله خوشمزه را آماده کرده و از خوردن آن در کنار اعضای خانواده لذت ببرید.

مواد لازم سوفله گل کلم

برای تهیه سوفله گل کلم به مواد زیر نیاز است:

گل کلم: ۴۰۰ گرم
شیر: یک پیمانه
تخم مرغ: ۴ عدد
کره: دو قاشق غذا خوری
پنیر جدار: یک پیمانه
نمک، فلفل سیاه، جوز هندی و پاپریکا به میزان لازم

طرز تهیه سوفله گل کلم

طرز تهیه سوفله گل کلم خوشمزه

در ابتدای تهیه این غذا باید گل کلم را خرد کرده و بشویید.
سپس درون یک قابلمه کمی آب ریخته و مقداری نمک برای گرفتن بوی گل کلم و یک قاشق سرکه سفید به آن اضافه کرده. بعد گل کلم را درون آب ریخته و قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا خوب پخته و نرم شود.
پس از پخت گل کلم آن را آبکش نمایید.
بعد سس بشامل را آماده کنید. تابه ای را روی حرارت قرار داده و کره را درون آن بریزید تا ذوب شود. سپس آرد را اضافه نموده و هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شده و در ادامه شیر به دمای محیط رسیده را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط یک دستی حاصل شود و گلوله های آرد باز شود. در انتها ادویه های لازم را اضافه و حرارت را خاموش کنید.

حتماً بخوانید:

حالا سفیده و زرده تخم مرغ ها را از هم جدا نموده و زرده را درون یک کاسه بریزید و با همزن دستی مقداری هم بزنید تا لختگی آن گرفته شود. بعد به سس بشامل که در مرحله قبل آماده کردید اضافه نمایید و هم بزنید. در ادامه سفیده تخم مرغ را با همزن برقی زده تا به تدریج پف کرده و فرم بگیرید.

سوفله گل کلم

سپس گل کلم پخته شده را که می توان کمی له کرد به همراه پنیر جدار درون سس شیر و زرده که از قبل آماده کردید، ریخته و هم بزنید.
مرحله بعد کف یک ظرف پیرکس را با کره چرب کرده و مخلوط سفیده را به گل کلم اضافه نمایید و به آرامی مخلوط کنید. بعد این مخلوط را درون ظرفی ریخته و در فر از پیش گرم شده به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا پف کند و روی آن طلایی شود.

نکات طلایی پخت سوفله گل کلم

در صورت تمایل می توانید برای تهیه سوفله گل کلم از ظرف هایی به اسم رمکین که مخصوص سوفله است ؛استفاده کنید یا مطابق این مطلب از ظرف پیرکس کمک بگیرید.
می توانید از پنیر رنده شده هم در سوفله استفاده کنید.
برای توستر یا مایکروفر دما را تا ۲۰ درجه کمتر تنظیم نمایید.

منابع سایت

بخشی از محتویات سایت با توجه به اجازه نامه موجود در بخش کپی رایت سایت های زیر از این سایت ها جمع آوری شده است اگر محتوایی از سایت شما اینجا منتشر شده است و منبع ذکر نشده است به ما از طریق نظرات اطلاع دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.