طرز تهیه سالاد فتوش
مواد لازم برای سالاد فتوش:
روغن كمي
گوجهفرنگي دو عدد
خيار يك عدد
پياز قرمز يك عدد
تربچه پنج عدد
كاهو كوچك يك عدد
نعناع تازه مقداري
سير يك عدد
ليمو ترش سه عدد
نمك و فلفل مقداري
طرز تهیه سالاد فتوش
طرزتهیه:
1. يك عدد نان مديترانهاي را به صورت مربعهاي كوچك برش دهيد، سپس در روغن داغ سرخ كنيد تا برشته شود. نان سرخ شده را روي دستمال قرار دهيد تا روغن اضافي از بين برود.
2. اگر نميخواهيد از روغن استفاده كنيد ميتوانيد نان را در فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت پنج دقيقه قرار دهيد تا برشته بشود. دو عدد گوجهفرنگي و يك عدد خيار را با پوست يا بدون پوست و يك عدد پياز قرمز را نگيني خرد كنيد و در كاسهاي بريزيد.
3. پنج عدد تربچه را باريك اسلايس كرده و اضافه كنيد. يك عدد كاهوي كوچك با برگهاي تازه و سبز روشن را درشت خرد كرده و اضافه كنيد. يك مشت برگ نعناع تازه هم داخلش بريزيد و با هم مخلوط كنيد. در انتها نان برشته را نيز اضافه كنيد.
نکات:
– توجه داشته باشيد سس اين سالاد را بايد هنگامي كه قصد سرو داريد به سالاد اضافه كنيد در غير اينصورت سالاد پژمرده شده و كيفيتش را از دست ميدهد.
– براي تهيه سس اين سالاد، آب دو تا سه عدد ليموترش تازه را با يك فنجان روغن زيتون و يك عدد سير له شده يا رنده شده و يك قاشق غذاخوري سماق و يكدوم قاشق چايخوري زيره سبز و كمي نمك و فلفل مخلوط و به سالاد اضافه كنيد.