دستهبندی نشده
طرز تهیه زیتون پرورده خوشمزه با گردو و انار
آموزش تهیه زیتون پرورده شمالی و اصول زیتون پرورده اصل و خوشمزه
مواد اولیه برای تهیه ی زیتون پرورده
- زیتون بدون هسته ۵۰۰ گرم
- مغز گردو ۳۰۰ گرم
- رب انار ۲ پیمانه
- پودر نعناع ۱ قاشق غذاخوری
- پودر آویشن ۱ قاشق غذاخوری
- آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
- دانه انار خشک شده ۲ قاشق غذاخوری
دستور طرز تهیه زیتون پرورده
- در صورتی که زیتونی که تهیه کرده اید شور یا ترش بود بهتر است آنرا حدود ۱ ساعت درون آب بخیسانید. ( اگر بیش از حد در آب بماند طعم اصلی اش را از دست می دهد )
- پس از خیساندن زیتون ، آنرا آبکشی کنید و در یک ظرف مناسب بریزید.
- در مرحله بعد رب انار را به همراه آبلیمو به زیتون ها اضافه می کنیم و به خوبی با زیتونها مخلوط می کنیم.
- گردو را دو بار چرخ می کنیم سپس به زیتون اضافه می کنیم .
- پس از آن نعناع خشک ، آویشن خشک ، روغن زیتون و دانه انار را اضافه می کنیم.
- مواد را باید خیلی خوب مخلوط کنیم تا کاملا یکدست شوند.
- پس از اینکه مواد را مخلوط کردیم درون یخچال قرار می دهیم تا خنک شوند سپس به همراه غذا های اصلی سرو می کنیم.
- اگر بخواهیم رنگ زیتون پرورده روشن تر شود از گردوی بیشتری باید استفاد کنیم.
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی