اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram
طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی رستورانی و نذری+طرز تهیه ته‌دیگ تهچینی_5e61445a859b0.png
طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی رستورانی و نذری+طرز تهیه ته‌دیگ تهچینی_5e61445a859b0.png

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی رستورانی و نذری+طرز تهیه ته‌دیگ تهچینی

  • منتشر شده در ۱۳-۰۶-۹۸

  • 82044 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • مدت زمان تقریبی مطالعه : 7 دقیقه

     

    طعم زرشک پلوهای نذری ماه محرم، زرشک پلوهای نذری شب‌های احیای ماه رمضان و یا زرشک پلو شب عید هم همیشه زیر دندان شماست؟ در مناطق مختلف ایران غذاهای نذری ماه‌هایی مثل رمضان و محرم شامل انواع آش ، پلوهایی مختلف، انواع خورش یا خورشت مثل خورشت قورمه سبزی و خورش قیمه البته باقالی پلو با مرغ و زرشک پلو با مرغ بسیار مرسوم است. در بسیاری از شهرها هم برای شب عید زرشک پلو با مرغ درسته یا ریش ریش درست می‌کنند. طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی رستورانی با طعم زرشک پلوهای مهمانی و نذری را در مجله کوروش بخوانید و اگر شما هم غذای خاصی برای ایام خاص مثل ماه محرم، ماه رمضان یا شب چهارشنبه سوری و شب سال تحویل عید نوروز درست می‌کنید حتما طرز پخت آن را با ما از طریق بخش نظرات این نوشته در میان بگذارید.

    جشنواره من اوکی ام

     

    طرز تهیه زرشک پلو مرغ مجلسی رستورانی و نذری

     

    طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی رستورانی و نذری محرم+طرز تهیه ته‌دیگ تهچینی

     

    نوشته های مشابه

    مواد لازم

    مرغ: ۸ تکه ران یا سینه به اندازه دلخواه

    پیاز: ۱ عدد بزرگ

    زعفران دم کرده غلیظ: ۵ قاشق غذاخوری

    کره: ۵۰ گرم

    نمک: به مقدار دلخواه

    زرشک: به مقدار دلخواه

    شکر: به اندازه دلخواه

    رب: ۳ قاشق غذاخوری

    برنج: ۵ پیمانه

     

    این مقدار مواد برای طرز تهیه زرشک پلو مرغ مجلسی رستورانی و نذری جهت ۶ نفر است. برای تعداد نفرات بیشتر نسبت مواد را بسته به تعداد نفرات به همین ترتیب چند برابر کنید.

     

    طرز تهیه

     

    طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی رستورانی و نذری محرم+طرز تهیه ته‌دیگ تهچینی

     

    اگر در یک رستوران خاص زرشک پلو مجلسی خوشمزه‌ای میل کرده‌اید و دوست دارید بدانید آشپزهای رستوران‌های معتبر زرشک پلو را با چه روشی درست می‌کنند به این ترتیب عمل کنید: برای درست کردن زرشک پلو مرغ رستورانی ابتدا مرغ‌ها رو از شب قبل با پیاز خلالی، سیر، نمک، فلفل سیاه و زعفران مزه‌دار کنید و داخل زیپ کیپ بگذارید یا در یک ظرف بریزید، تمام مواد را خوب با هم مخلوط کنید و روی ظرف را با سلفون بپوشانید.

    زمانی که می‌خواهید زرشک پلو مرغ رستورانی را درست کنید ابتدا پیاز رو رنده کنید و تفت دهید تا پیازها سبک و کاراملی شوند. روی تکه‌های مرغ مزه‌دار شده باز هم مقداری زعفران آب کرده بریزید. مرغ‌ها را جداگانه با مقداری کره سرخ کنید. به پیازهای کاراملی شده ۳ قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کنید و تفت دهید تا طعم خامی رب گرفته شود. در مرحله بعد دو لیوان آب و تکه‌های مرغ تفت داده شده در کره را به پیازهای سرخ شده اضافه کنید، به اندازه دلخواه، نمک مرغ‌ها و سس را اندازه کنید، درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید تکه‌های مرغ در این سس خوب بپزد.

    در صورت دلخواه بعد از این‌که مرغ‌ها کاملا پخته شد و یک سس غلیظ به دست آمد کمی آبغوره روی مرغ و سس بریزید. برنج زرشک پلو را هم به همان روش معمول برنج آبکش درست کنید و دم بگذارید. برای ته دیگ زرشک پلو بهتر است از تکه‌های نان استفاده کنید. زرشک پلو مرغ مجلسی رستورانی را با سس باقی مانده در یک ظرف جداگانه، برنج زعفرانی و زرشک تفت داده شده و در صورت دلخواه خلال پسته تزیین و سرو کنید.

     

    فوت و فن زرشک پلو مرغ رستورانی و نذری و طرز تهیه ته دیگ تهچینی

     

    فوت و فن تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی رستورانی +طرز تهیه ته‌دیگ تهچینی

     

    *یک روش دیگر برای پخت زرشک پلو مجلسی رستورانی به این ترتیب است: تکه‌های مرغ را با پیاز فراوان و زعفران دم کرده آب‌پز کنید. در یک ماهیتابه روغن بریزید، کمی زرچوبه و ادویه و دو حبه سیر خلال شده اضافه کنید و تفت دهید. در مرحله بعد برای تهیه سس مرغ، دو قاشق غذا رب گوجه فرنگی اضافه کنید و تفت دهید تا طعم خامی رب گرفته شود. مقداری از آب مرغ را روی سس گوجه بریزید و بگذارید چند قل بخورد. حالا تکه‌های مرغ را به سس اضافه کنید و یا مرغ را در ظرف مورد نظرتان بچینید و مقداری از سس را روی مرغ‌ها بریزید.

    *طرز تهیه زرشک پلو برای دو نفر یا ۱۰ نفر یا ۳۰ نفر و ۱۰۰ نفر و حتی بیشتر هم دقیقا به همین ترتیب است.

    *زرشک پلو با مرغ پرتقالی هم بسیار لذیذ است. طرز تهیه زرشک پلو با مرغ پرتقالی را در اینجا بخوانید.

    *طرز تهیه زرشک پلو با مرغ و هویج هم بسیار مرسوم است. در اواسط پخت مرغ چند تکه هویج به آب آن اضافه کنید و سپس هویج‌ها را همراه با مرغ تفت دهید.

    *بعضی‌ها هم طرز تهیه زرشک پلو با مرغ ریش ریش یا مخلوط را می‌پسندند که شبیه همین دستور است. با این تفاوت که بعد از پخت مرغ آن را به قطعات دلخواه ریش ریش و بعد از تفت دادن با سس، آنها را با پلو سرو یا با آن مخلوط می‌کنند.

    *برای داشتن یک زرشک پلو مرغ رستورانی باید از زرشک تازه و خوشرنگ استفاده کنید.

     

    طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی رستورانی و نذری+طرز تهیه ته‌دیگ تهچینی

     

    *طرز تهیه زرشک برای زرشک پلو هم به این ترتیب است: در یک ماهیتابه کمی کره بریزید، وقتی کره آب شد زرشک‌ها را اضافه کنید. کمی تفت دهید و سپس مقداری شکر اضافه کنید. برای این‌که شکر داخل زرشک‌ها گوله نشود به محض این‌که شکر را ریختید قبل از حل شدن و کاراملی شدن شکر سریع با زرشک‌ها هم بزنید و از روی حرارت بردارید.

    *زرشک پلو با مرغ مجلسی رستورانی را با ته دیگ تهچینی هم می‌توانید سرو کنید. برای این کار باید برنج را بدون مرغ و به صورت تهچین درست کنید. به این ترتیب زرشک پلو هم حسابی تزیین می‌شود.

    * برای داشتن این تهدیگ تهچینی کافی است که سه یا چهار قاشق غذاخوری ماست چکیده با دو کفگیر برنج آبکش شده و مقداری زعفران غلیظ مخلوط کنید (مقدار زعفران در حدی باشد که مواد کاملا رنگ بگیرند) کف قابلمه روغن بریزید و برنج مخلوط را کف قابلمه بریزید. سپس بقیه برنج آبکش را هم روی مواد بریزید تا دم بکشد. موقع سرو  غذابرنج را بکشید به تهدیگ که رسیدید قابلمه را داخل یک سینی برگردانید و با قیچی آشپزخانه برش بزنید.

     

    به این نوشته امتیاز بدهید

    [مجموع: ۷۰ میانگین: ۳.۷]

    جشنواره من اوکی ام

    منابع سایت

    بخشی از محتویات سایت با توجه به اجازه نامه موجود در بخش کپی رایت سایت های زیر از این سایت ها جمع آوری شده است اگر محتوایی از سایت شما اینجا منتشر شده است و منبع ذکر نشده است به ما از طریق نظرات اطلاع دهید.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.