طرز تهیه رولت توت فرنگی، دسر محبوب کودکان و بزرگسال
طرز تهیه رولت توت فرنگی؛ شیک برای مهمانی
رولتها انواع و اقسام بسیار مختلفی دارند و شما میتوانید در طعمها و مزههای مختلف این رولتها را تهیه کنید. رولت توت فرنگی یکی از خوشمزهترین رولتها میباشد که شما میتوانید در فصل بهار و تابستان با رسیدن توت فرنگی تازه این رولت را تهیه کنید. شما میتوانید مواد میانی رولت را با مارمالاد توت فرنگی تهیه کنید و یا میتوانید توت فرنگی را برشهای ریز و یکدست بزنید و روی خامه پخش کنید و بعد کیک را رول کنید.
مواد لازم : | میزان مورد نیاز : |
---|---|
تخم مرغ | ۴ عدد |
شکر | ۳/۴ پیمانه |
آرد | ۳/۴ پیمانه |
بیکینگ پودر | ۱ ق چای خوری |
نمک | ۱/۲ ق چای خوری |
وانیل | ۱/۲ ق چای خوری |
روغن مایع | ۲ ق غذا خوری |
مواد لازم برای مواد میانی: | میزان مورد نیاز : |
---|---|
خامه قنادی | به مقدار دلخواه |
توت فرنگی | ۳۰۰ گرم |
شکر | ۵۰ گرم |
آب لیمو | ۱ ق غذا خوری |
طرز تهیه رولت توت فرنگی مرحله به مرحله
مرحله اول: تهیه مواد میانی
ابتدا باید مارمالاد وسط رولت را تهیه کنید، خامه قنادی را از فریزر خارج کنید تا نیمه یخی شود و بعد توت فرنگیها را بشورید و خرد کنید و به همراه شکر و آبلیمو بدون افزودن آب روی حرارت قرار دهید و برای نیم ساعت زمان دهید تا جوش بیاید و توت فرنگیها له شود و بعد کنار قرار دهید تا سرد شود.
مرحله دوم: هم زدن مواد
در ادامه باید تخم مرغها را به همراه شکر و وانیل داخل کاسه شکسته و با همزن برقی بزنید تا کرمی رنگ و کشدار شود و بعد روغن مایع و را اضافه کنید و هم بزنید و در ادامه مواد خشک آرد، بیکینگ پودر و نمک را باهم ترکیب و سه بار الک کنید و به مواد اضافه کنید و با همزن یا لیسک هم بزنید تا گلولههای آرد باز شود.
حتماً بخوانید:
معرفی ارزش غذایی و خواص توت فرنگی
توت فرنگی یکی از میوه هایی است که بسیاری از افراد آن را دوست دارند. همچنین این میوه ی خوشمزه دارای خواص بسیاری است که عده ی زیادی از ما از آن ها…
مرحله سوم: پخت رولت
در ادامه بید یک سینی ۳۰*۴۰ انتخاب کنید و کاغذ روغنی کف آن قرار دهید و مواد را خوب پخش کنید و و سه بار به سطح بکوبید تا ضخامت رولت یکی شود و بعد به مدت ۱۵ الی ۱۲ دقیقه با دمای ۱۸۰ در فر از قبل گرم شده قرار دهید و بعد از خارج کردن از فر یک دستمال روی آن انداخته و برگردانید و کاغذ روغنی را جدا کنید و بعد دور تا دور را اگر خشک شده با چاقو برش بزنید و با کمک همان پارچه رول کنید و برای ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
مرحله چهارم: تهیه رولت توت فرنگی
در ادامه باید رولت را باز کنید و خامه قنادی را که از قبل زده و فرم گرفته را با کمک لیسک روی آن پخش کنید و از مارمالاد تهیه شده روی نیز روی خامه پخش کنید و با کمک همان دستمال به آرامی رول کنید و برای ۱ ساعت دیگر در یخچال قرار دهید و بعد از یخچال خارج کنید و با کمک خامه و توت فرنگی تزیین و سرو کنید. نوش جان
فوت و فنهای دستور پخت رولت توت فرنگی
میتوانید مارمالاد تهیه نکنید و از توت فرنگی خرد شده استفاده کنید و بهتر است ۱ سانت از بغلها فاصله دهید و بعد توت فرنگی را بریزید.
رولت نباید بیش از اندازه در فر قرار بگیرد وگرنه خشک میشود.
برای پخت در فر برقی باید دما را روی ۱۶۰ تنظیم کنید.
میتوانید رولت را داخل تابه دو طرفه نیز تهیه کنید.
منبع : فرارو