اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram
طرز تهیه دمی لخلاخ با طعم اصلی و فوت و فن های پخت آن_60ba67fc7ada9.jpeg
طرز تهیه دمی لخلاخ با طعم اصلی و فوت و فن های پخت آن_60ba67fc7ada9.jpeg

طرز تهیه دمی لخلاخ با طعم اصلی و فوت و فن های پخت آن

دمی یکی از غذا های بسیار ساده و خوشمزه هستند که دارای انواع مختلفی هستند و یکی از انواع آن دمی لخلاخ می باشد که به معنای بوی خوش می باشد و منشا آن سواحل عربی خلیج فارس می باشد و در سواحل ایران نیز طرفداران مخصوص خود را دارد که با ماهی هایی مانند : سرخو، هامور،سنگسر، سبیتی تهیه می شود، در ادامه مطلب طرز تهیه دمی لخلاخ را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.

 طرز تهیه دمی لخلاخ با طعم ایده آل

 در مطالب قلی با دستور تهیه دمی باقالی و دمی گوجه آشنا شدید اگر به دنبال تهیه یک دمی بسیار خوشمزه و در عین حال مقوی هستید بهتر است دمی لخلاخ را حداقل برای یک بار در منزل تهیه کنید تا از طعم آن لذت ببرید بنابراین، به منظور آشنایی با دستور تهیه آن بهتر است تا پایان مطلب همراه ما باشید.

مواد لازم :

  • آب : پنج پیمانه
  • برنج : سه پیمانه
  • فیله ماهی خرد شده : هشتصد گرم
  • نمک : به میزان لازم
  • زعفران ساییده و حل شده داخل آب : دو قاشق سوپ خوری
  • زردچوبه پودر شده : یک قاشق چای خوری
  • روغن مایع : به مقدار لازم
  • فلفل سیاه پودر شده : به میزان لازم
  • پیاز داغ : یک چهارم پیمانه
  • شبت پاک شده خرد شده : دویست و پنجاه گرم
  • گرد لیمو عمانی : یک قاشق چای خوری
  • سیر له شده : چهار حبه
  • کره : یک دوم پیمانه

دستور تهیه دمی لخلاخ بسیار خوشمزه

طرز تهیه دمی لخلاخ با طعم بی نظیر

در روش تهیه این غذای بسیار خوشمزه و پرطرفدار ابتدا برنج را شسته سپس اجازه دهید به مدت یک تا دو ساعت با آب و نمک خیس شود، باید پیمانه نمک و آب به منظور پخت برنج به شکل کته مناسب باشد یعنی به ازای هر پیمانه برنجی که دارید یک پیمانه بیشتر آب بیفزایید به طور مثال : به سه پیمانه برنج باید چهار پیمانه آب بیفزایید.

حالا فیله ماهی خرد شده را با نمک، فلفل زردچوبه و نیمی از زعفران ترکیب کنید سپس تابه مناسبی را انتخاب کرده و مقداری روغن داخل آن ریخته و بر روی حرارت بگذارید.

در مرحله بعدی از طرز تهیه دمی لخلاخ به تابه سیر له شده بیفزایید و بعد از سرخ شده به آن پیاز داغ را اضافه کرده و داخل ظرف مناسبی بریزید سپس ماهی مزه دار شده را داخل روغن سرخ کرده سپس سیر و پیاز هایی که کنار گذاشته بودید را به ماهی بیفزایید.

در این مرحله برنج را روی حرارت زیاد گذاشته و کمی کره داخل آن ریخته و اجازه دهید برنج بجوشد و در حین خشک شدن آب برنج به آن نیمی از مخلوط ماهی و شبت بیفزایید و با کمک چنگال یک تا دو بار هم زده سپس اجازه دهید آب برنج کاملا خشک شود.

حالا زعفران را در گوشه ای از برنج ریخته و درب قابلمه را بسته سپس اجازه دهید بر روی حرارت کم دم بکشد و پس از پخت قسمت زعفرانی آن را جدا و مابقی را داخل ظرف مورد نظر ریخته و برنج زعفرانی را همراه با گرد لیمو و مابقی ماهی روی آن بریزید، نوش جان.

آموزش تهیه دمی لخلاخ

نکته : می توانید چهل گرم شبت خشک را جایگزین شبت یا شوید تازه کنید.

به منظور آشنایی با دستور انواع پلو می توانید بر روی لینک کلیک نمایید تا با نحوه تهیه پلوی مورد نظر تان آشنا شوید و آن را تهیه و نوش جان کنید.

منبع : آرگا

منابع سایت

بخشی از محتویات سایت با توجه به اجازه نامه موجود در بخش کپی رایت سایت های زیر از این سایت ها جمع آوری شده است اگر محتوایی از سایت شما اینجا منتشر شده است و منبع ذکر نشده است به ما از طریق نظرات اطلاع دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *