دستهبندی نشده
طرز تهیه دسر پاناكوتا
طرز تهیه دسر پاناكوتا ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.
طرز تهیه دسر پاناكوتا
شير ٢ ليوان
خامه صبحانه ١ ليوان
شكر به مقدار لازم
گلاب كمى
پودر ژلاتين ٢ قاشق غذا خورى
شير را روى شعله گذاشته كمى حرارت مى دهيم. خامه را اضافه كرده و هم ميزنيم. شكر را ميريزيم. ژلاتين را بن مارى كرده و پس از سرد شدن شير به مخلوط اضافه ميكنيم. در آخر هم گلاب مى ريزيم.و در يخچال مى گذاريم. براى وسط گل هم از زعفران استفاده كردم. نوش جان