دسته‌بندی نشده

طرز تهیه دسر پاناكوتا

طرز تهیه دسر پاناكوتا ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

طرز تهیه دسر پاناكوتا

طرز تهیه دسر پاناكوتا

شير ٢ ليوان
خامه صبحانه ١ ليوان
شكر به مقدار لازم
گلاب كمى
پودر ژلاتين ٢ قاشق غذا خورى

شير را روى شعله گذاشته كمى حرارت مى دهيم. خامه را اضافه كرده و هم ميزنيم. شكر را ميريزيم. ژلاتين را بن مارى كرده و پس از سرد شدن شير به مخلوط اضافه ميكنيم. در آخر هم گلاب مى ريزيم.و در يخچال مى گذاريم. براى وسط گل هم از زعفران استفاده كردم. نوش جان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا