طرز تهیه دسر خوشمزه ژله لقمه ای و انواع آن
دسر ژله لقمه ای
ژله لقمهای نوعی دسر خوشمزه و متفاوت است که میتوان آن را به عنوان میان وعده یا دسر سرو کرد. این ژله به دلیل ظاهر زیبا و طعم دلپذیرش، مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است.
مواد لازم : | میزان مورد نیاز : |
---|---|
پودر ژله با طعم دلخواه | 1 بسته |
آب جوش | 1 استکان |
بیسکویت ساده شیرین | 1 بسته |
کره ذوب شده | 200 گرم |
طرز تهیه ژله لقمهای:
ابتدا پودر ژله را با آب جوش مخلوط کنید و هم بزنید تا کاملا حل شود.
سپس ژله را داخل قالب بریزید و در یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد.
در این فاصله، بیسکویتها را خرد کنید و با کره ذوب شده مخلوط کنید.
پس از اینکه ژله اول کاملا بست، آن را از قالب جدا کنید و روی آن را با بیسکویت خرد شده بپوشانید.
قالب را مجددا در یخچال قرار دهید تا ژله دوم نیز کاملا ببندد.
حتماً بخوانید:
نکات لازم جهت تهیه ژله لقمهای
برای تهیه ژله لقمهای میتوانید از هر نوع پودر ژلهای استفاده کنید.
برای اینکه ژله لقمهای شما ظاهری زیباتر داشته باشد، میتوانید از ژلههای رنگی استفاده کنید.
برای اینکه ژله لقمهای شما طعم بهتری داشته باشد، میتوانید به ژله اول، میوه یا بستنی اضافه کنید.
ژله لقمهای را میتوان در انواع مختلف تهیه کرد. برخی از انواع ژله لقمهای عبارتند از:
ژله لقمهای ساده: این نوع ژله لقمهای از دو لایه ژله و بیسکویت خرد شده تشکیل شده است.
ژله لقمهای میوهای: این نوع ژله لقمهای از یک لایه ژله با طعم میوه و یک لایه بیسکویت خرد شده تشکیل شده است.
ژله لقمهای بستنی: این نوع ژله لقمهای از یک لایه ژله با طعم بستنی و یک لایه بیسکویت خرد شده تشکیل شده است.
ژله لقمهای را میتوان به راحتی در منزل تهیه کرد. برای این کار، کافی است طبق دستور العمل بالا عمل کنید.