طرز تهیه خورش گل کلم

سرفصل های این مقاله

خورش گل کلم,طرز تهیه خورش گل کلم

مواد لازم : برای ۶ نفر

گوشت ۰/۵ کیلو
گل کلم ۲ عدد
روغن ۳۰۰ گرم
رب گوجه ۱ قاشق سوپخوری
زردچوبه به مقدار کافی
آبلیمو ۱ استکان
پیاز ۲ عدد
زعفران به مقدار کافی
نمک به مقدار کافی
فلفل به مقدار کافی

طرز تهیه :

گوشت را بپزید و پیاز را خرد و با روغن سرخ کنید . گل کلم را غنچه غنچه ببرید و با پیاز سرخ کنید . مراقب باشید که گل کلم له نشود . یک قاشق رب گوجه فرنگی را در روغن سرخ و آبلیمو و نمک وفلفل را در آن مخلوط کنید . کل مواد را در گوشت بریزید و زعفران و ادویه اضافه نمایید . گل کلم نباید خیلی بجوشد و زود می پزد .
منبع: beytoote.com

اگر از مقاله بالا لذت بردید، پس به مطالب زیر هم سر بزنید:

اشتراک گذاری: