طرز تهیه خورش لوبیا سبز

سرفصل های این مقاله

خورش لوبیا سبز,نحوه درست کردن خورش لوبیا سبز

 

مواد لازم :

گوشت قیمه شده ۵۰۰ گرم
لوبیا سبز ۶۰۰ گرم
گوجه فرنگی ریز( گوجه فرنگی درشت ۴ عدد ) ۱۵ الی ۲۰ عدد
لیمو عمانی ۳ عدد
آرد ۱ قاشق
پیاز سرخ شده بدون روغن ۲ قاشق غذا خوری
روغن حیوانی مخصوص سرخ کردن
نمک و زرد چوبه به میزان لازم
زعفران دم کرده به میزان لازم
رب گوجه فرنگی ۱ الی ۵/۱ قاشق
پیاز درشت رنده شده ۱ عدد

طرز تهیه :

گوشت و لوبیا و پیاز رنده شده را با نمک و زرد چوبه بپزید . این خورش به صورت آب پز تهیه و برای افرادی که طالب غذای آب پز هستند . آرد را با کمی روغن تفت دهید و به آن کمی آب اضافه کنید تا از هم باز شود و در خورش یریزید با این کار آب خورش غلظت پیدا میکند لیمو عمانی را با پوست تکه تکه کنید و دانه و محور وسط لیمو را جدا کنید وآنرا در خورش بریزید رب گوجه فرنگی هم اضافه کنید . اگر مثل تصویر گوجه فرنگی ریز بود که درسته در غذا بریزید و اگر درشت بود پوست و دانه گوجه فرنگی را گرفته و آنرا به اندازه بند انگشت ریز کنید و به همراه پیاز سرخ شده و زعفران در خورش بریزید وچند جوش که خورد حرارت را خاموش کنید گوجه فرنگی نباید زیاد پخته و له شود هر چه کمتر حرارت ببیند خوشمزه تر است و ۵ دقیقه حرارت کافیست .

 

منبع: beytoote.com

اگر از مقاله بالا لذت بردید، پس به مطالب زیر هم سر بزنید:

اشتراک گذاری: