طرز تهیه خورش برگه زردآلو

سرفصل های این مقاله

آشپزی,خورش برگه زردآلو

مواد لازم :

 

برگه زردآلو دو پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
پیاز داغ ۷ قاشق غذاخوری
گوشت پخته خورشتی ۲۵۰ گرم
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
آب ۳ لیوان
زعفران به مقدار دلخواه

طرز تهیه :

برگه‌های زردآلو را ۱ ساعت  خیس کرده، سپس آبکش نموده و با کره و پیازداغ تفت می‌دهیم. نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران و سه لیوان آب به همراه گوشت را اضافه نموده و با حرارت ملایم می‌پزیم تا جا بیافتد و با پلو سرو می نماییم.

 

منبع : groohashpazi

اگر از مقاله بالا لذت بردید، پس به مطالب زیر هم سر بزنید:

اشتراک گذاری: