طرز تهیه ته دیگ آردی خوشمزه و عالی_5dd62a970455c.jpeg
طرز تهیه ته دیگ آردی خوشمزه و عالی_5dd62a970455c.jpeg

طرز تهیه ته دیگ آردی خوشمزه و عالی

طرز تهیه ته دیگ آردی خوشمزه و عالی

طرز تهیه ته دیگ آردی خوشمزه و عالی 

در آموزش آشپزی امروز برای شما طرز تهیه ته دیگ را داریم که مخصوص ایرانی ها هست و در اینکار مهارت دارند،آن هم از نوع آردی.ته دیگ آردی از آلبوم دستورغذایی هاي ایرانی هست که ما، طرز تهیه آن را برای شما گردآوری کرده ایم. شما می‌تواند این ته دیگ ترد و خوشمزه را برای همه ي برنج هاي خود بهره گیری کنید و تحسین مهمانانتان را برانگیزید . درضمن اگر مایل هستید میتواند ته دیگ آرد با زیره ، کنجد یا سیاه دانه درست کنید .

 

مواد لازم:
آرد ۳ قاشق غذاخوری
آب ۱ لیوان
نمک به میزان لازم
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
روغن ۴ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

1- آرد را با آب و نمک مخلوط می‌کنیم. زعفران دم شده را به آن اضافه میکنیم.

 

2- روغن را در قابلمه ریخته، کمی که داغ شد آرد و آب را داخل آن می ریزیم.

 

3-می‌ تواند بعد از ۳ دقیقه که ته دیگ خودش را گرفت برنج را روی آن بریزید و دم کنید.

 

نکاتی در مورد طرز تهیه ي ته دیگ آردی:

1- این میزان مواد برای ته قابلمه سایز ۲۴ هست . اگر قابلمه بزرگتری دارید به نسبت سایز مواد را افزایش دهید.

 

2- غلظت مواد شما باید مانند ماست رقیق باشد.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *