اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram
طرز تهیه ترشی متکا یک چاشنی خوش طعم و محبوب برای سفره های ایرانی_60e9ddb850651.jpeg
طرز تهیه ترشی متکا یک چاشنی خوش طعم و محبوب برای سفره های ایرانی_60e9ddb850651.jpeg

طرز تهیه ترشی متکا یک چاشنی خوش طعم و محبوب برای سفره های ایرانی

قابل ذکر می باشد که متکا از دیگر گیاهان قابل رویش در فصل تابستان و بهار است که در دل کوه های شهمیرزاد رشد می کند. قیمت آن نیز چیزی در حدود ۳ الی ۴ هزار تومان است که می توانید آن را به صورت بورانی در ماست نیز مصرف کرده و یا در صورت سرخ کردن با پلو ترکیب نمایید. همچنین برخی از افراد اقدام به تهیه ترشی آن می کنند که از این رو در این بخش از مجله آرگا به آموزش طرز تهیه ترشی متکا پرداختیم.

قابل به ذکر می باشد افراد مبتلا به فشار خون بالا می تواند این گیاه را پس از شستشو در سرکه، نعنا، سیر، مرزه و ترخون گذاشته تا به خوبی جا بیفتد. قابل ذکر است که این نوع سبزی از طعم ک مزه بخصوصی برخوردار نیست، اما فواید و مزایای مثبتی برای سلامتی افراد قائل می باشد.

طرز تهیه ترشی متکا چیست

برای تهیه این ترشی خوشمزه بایستی موارد گفته شده در ادامه مطلب را با توجه به مقادیر مشخص شده، آماده نمایید.

  • مواد مورد نیاز

  1. یک کیلوگرم متکا
  2. یک لیتر سرکه
  3. یک لیوان آب
  4. ۵۰ گرم مرزه
  5. ۵۰ گرم ترخون خشک
  6. ۵۰ گرم شوید خشک
  7. یک بوته سیر
  8. یک حبه سیر
  9. نمک به مقدار لازم
  1. در مرحله ابتدایی بایستی متکا ها را شسته و در درون قابلمه بریزید.
  2. درون قابلمه یک لیوان آب ریخته و سپس آن را به روی حرارت با شعله کم بگذارید، تا در اصطلاح نیم پز شود.
  3. پس از گذشت ۱۰ دقیقه سبزی ها را آبکش کرده و اجازه دهید که آب سبزی از آن خارج شده و سرد گردد.
  4. ظرفی را برای تهیه ترشی انتخاب کرده و سپس آن را تمیز و خشک نمایید.
  5. حالا بایستی شوید، ترخون، مرزه خشک شده را به صورت لایه هایی سرتاسر در وسط ظرف بریزید، تا بوی آن ها به درون ترشی به خوبی پخش گردد.
  6. همچنین در هنگام سرو این ترشی می‌تواند این سبزی‌ها را از متکا جدا نمایید.
  7. همچنین پس از هر لایه سبزی خشک باید چند حبه سیر ریخته و سپس متکا ها را به روی یکدیگر بچینید.
  8. این روند را بایستی تا تمام شدن متکا ها ادامه دهید.
  9. حالا در آخر نوبت به ریختن سرکه ها می رسد که باید آن ها را به همراه نمک در درون ظرفی ریخته و سپس به ظرف حاوی مواد ترشی اضافه نمایید.

  1. حالا در اینجا بایستی به روی ظرف حاوی ترشی را به وسیله یک نایلون به خوبی بپوشانید و درب آن را محکم ببندید.
  2. سپس ظرف حاوی ترشی را در جای خشک و خنک قرار دهید.
  3. قابل ذکر است که پس از گذشت ۲۰ روز ترشی شما آماده سرو است، اما گفتنی است که هرچه بیشتر باقی بماند، خوشمزه تر می گردد.
  4. از این رو خوب است که آن را به درون یخچال نگهداری کرده و توجه داشته باشید که پس از هر بار استفاده باید از قاشق تمیز استفاده نمایید تا از کپک زدن آن جلوگیری به عمل آید.

در صورتی که مطالعه این مطلب از طرز تهیه ترشی برای شما موثر بر خوب واقع گردید، می تواند با کلیک به روی دیگر مطلب مرتبط همانند طرز تهیه ترشی زو (ترشی بیلهر) و طرز تهیه ترشی آلبالو باری دیگر با ما همراه شده و دیگر مجلات آشپزی را در این سایت مطالعه کنید.

منبع : آرگا

منابع سایت

بخشی از محتویات سایت با توجه به اجازه نامه موجود در بخش کپی رایت سایت های زیر از این سایت ها جمع آوری شده است اگر محتوایی از سایت شما اینجا منتشر شده است و منبع ذکر نشده است به ما از طریق نظرات اطلاع دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *