اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram
طرز تهیه ترشی سیب یک چاشنی خوشمزه برای انواع غذاهای ایرانی و فرنگی_60d76de10f3f2.jpeg
طرز تهیه ترشی سیب یک چاشنی خوشمزه برای انواع غذاهای ایرانی و فرنگی_60d76de10f3f2.jpeg

طرز تهیه ترشی سیب یک چاشنی خوشمزه برای انواع غذاهای ایرانی و فرنگی

سیب دارای خاصیت های بیشماری است و معمولا دوست قلب شناخته می شود. امروزه معمولا می توان از هر میوه ای ترشی تهیه کرد ترشی از چاشنی های پرطرفدار ایرانی است و اکثرا در هر سفره ای وجود دارد در ادامه این مقاله برای شما طرز تهیه ترشی سیب را آموزش خواهیم داد.

درست کردن انواع ترشی ها بعنوان چاشنی های محبوب سفره های ایرانی، می تواند سفره شما را رنگین تر کند از جمله ترشی های متفاوت که با میوه های مختلف تهیه می شود می توان به ترشی آلبالو، ترشی آناناس، ترشی انار و ترشی سیب اشاره کرد.

چگونگی طرز تهیه ترشی سیب

مواد لازم

اندازه های مواد ما برای درست کردن ترشی سیب تقریبی است و شما می توانید بسته به کم یا زیاد ساختن ترشی مواد لازمش را بیشتر یا کمتر کنید.

  • سیب نیم کیلو
  • سیر ۴حبه
  • موسیر ۱پیمانه
  • نعناع ۱پیمانه
  • سیاه دانه ۳قاشق غذا خوری
  • سرکه ۱لیتر
  • نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه ترشی سیب

ابتدا تمام سیب ها را خوب بشویید و خشک کنید و  در صورت تمایل می توانید پوستش را جدا کنید سپس به اندازه های دلخواه تقسیم کنید. می توانید سیب ها را نگینی کنید با حلقه حلقه کنید.

قعطه قطعه کردن سیب برای ساخت ترشی

سعی کنید در تهیه ترشی از سیب های قرمز و پفکی استفاده نکنید.

زمانی که کار خرد کردن سیب ها تمام شد برای این که ترشی ما ماندگاری بهتری داشته باشد و زود تر به حد جا افتادن برسد تمام سیب ها را درون یک قابلمه بریزید و موسیر و سیر را هم به سیب ها اضافه کنید سپس به مقدار کافی سرکه اضافه کنید، جوری که مواد در سرکه شناور نباشد. سپس نصف لیوان آب و اضافه می کنیم و در آخر نمک را اضافه خواهیم کرد، و بر روی حرارت ملایم می گذاریم تا کمی سیب از حالت سفتی خارج شود. به هیچ عنوان سرکه نباید به درجه جوشش برسد زمانی که از مخلوط بخار بلند شد زیر قابلمه را خاموش می کنیم توجه داشته باشید که در قابلمه نباید گذاشته شود چون موادمان له می شود.

روش درست کردن سرکه سیب

سپس می گذاریم موادمان  خنک شود و هیچ حرارتی نداشته باشد زمانی که خنک شد موقع آن است که کمی فلفل و زردچوبه و سپس ۳ قاشق سیاه دانه به آن اضافه شود و خوب باهم مخلوطش می کنیم.

بعد از مخلوط مواد را داخل شیشه می ریزیم و در جای خنک می گذاریم، بعد از گذشت ده روز ترشی شما آماده است و می توانید همراه غذا میل کنید.

نحوه ساختن ترشی سیب به راحتی

ترشی سیب از جمله خوشمزه ترین طعم دهنده ها می باشد که در کنار غذا استفاده می شود که خیلی سریع جا می افتد و آماده می شود، حال روشهای متنوعی برای طرز تهیه ترشی سیب وجود دارد و تفاوت آنها در نوع سبزیجات مختلف و ادویه های متنوع به کار گرفته شده در ترکیب آن می باشد، همچنین می توانید از انواع سیب قرمز، زرد، سیب گلاب و غیره برای تهیه این ترشی استفاده کنید، در ادامه با چند روش دیگر از تهیه ترشی سیب آشنا خواهید شد.

روش دوم برای تهیه ترشی سیب

همانطور که گفتیم در تهیه این ترشی می توان از سبزیجات و ادویه های مختلف استفاده کرد، در اینجا با روش دیگری از تهیه این ترشی خوشمزه آشنا می شوید.

مواد لازم

  • سیب/ یک کیلوگرم
  • دارچین/ یک قاشق چای خوری
  • گلپر/ یک قاشق چای خوری
  • سرکه/ یک لیتر
  • نمک/ یک قاشق چای خوری

دستور تهیه ترشی سیب

روش تهیه ترشی سیب

در ابتدا سیب ها را به اندازه دلخواه خرد کنید و درون شیشه بچینید، همچنین در حین چیدن سیب ها در داخل ظرف، از چند حبه سیر و مقداری گلپر نیز در لابه لای سیب ها استفاده کنید. در آخر سرکه و نمک را به مواد داخل شیشه افزوده و سپس درب آن را ببندید.

دستور تهیه ترشی پوره سیب

همانطور که از اسم این ترشی مشخص است، از سیب به شکل پوره و له شده استفاده می شود، حال برای یادگیری روش تهیه آن در ادامه همراه ما شوید.

مواد لازم

  • سیب/ یک کیلوگرم
  • سیاه دانه/ یک قاشق غذا خوری
  • پودر زنجبیل/ یک قاشق چای خوری
  • شکر/ یک قاشق غذا خوری
  • سرکه/ یک لیتر
  • نمک/ به میزان لازم

روش تهیه ترشی سیب

روش تهیه ترشی پوره سیب

در ابتدا سیب ها را پوست گرفته و به چهار قسمت تقسیم کنید و بعد از گرفتن هسته آنها، در ظرفی بریزید و سپس یک استکان آب به سیب ها افزوده و آن را روی حرارت بگذارید تا بپزد.

در این مرحله از طرز تهیه ترشی پوره سیب، سیب های پخته شده را له کنید و سپس با سایر مواد مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا غلیظ شود، اکنون شکر بیفزایید و سپس از روی حرارت بردارید. تا خنک شود، در آخر سیاه دانه را اضافه کنید و داخل شیشه بریزید، بعد از بستن درب شیشه, اجازه دهید یک هفته بماند تا جا بیفتد.

در پایان امیدواریم این مطلب برای شما مفید بوده باشد و در صورت تمایل برای آشنایی با روش تهیه انواع ترشی می توانید در اینجا کلیک کنید.

منبع : آرگا

منابع سایت

بخشی از محتویات سایت با توجه به اجازه نامه موجود در بخش کپی رایت سایت های زیر از این سایت ها جمع آوری شده است اگر محتوایی از سایت شما اینجا منتشر شده است و منبع ذکر نشده است به ما از طریق نظرات اطلاع دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *