طرز تهیه :تاکو بیفپای
تاکو بیفپای
• تعداد: 6 نفر
• زمان تهیه و پخت: 45 دقیقه
مواد لازم:
• روغن زیتون
• 410 گرم کنسرو گوجهفرنگی
• 6 عدد نان تورتیلا
• 340 گرم گوشت چرخکرده
• یک عدد پیاز کوچک خرد شده
• یک عدد فلفل دلمهای خرد شده
• یک قاشق چایخوری پودر چیلی
• ¼ قاشق چایخوری پودر دارچین
• 110 گرم پنیر چدار رنده شده
• برگهای تازه گشنیز
طرز تهیه :تاکو بیفپای
طرز تهیه;
1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید. قالب پای را با روغن زیتون چرب کنید. یک قاشق غذاخوری پر از کنسرو گوجهفرنگی رنده شده در آن بریزید و کف قالب پخش کنید. 4 عدد از نانهای تورتیلا را روی آن بچینید. سپس آن را کنار بگذارید.
2. در یک تابه بزرگ، گوشت چرخکرده و فلفل دلمهای را روی حرارت ملایم تفت دهید تا رنگشان عوض شود. پودر چیلی و دارچین را اضافه کنید و یک دقیقه آنها را تفت دهید. نیمی از کنسرو گوجهفرنگی را در تابه بریزید و خوب هم بزنید. بگذارید مواد روی حرارت به جوش بیایند. دو دقیقه دیگر آنها را بپزید و سپس از روی حرارت بردارید.
3. از سس گوشت داخل قالب روی نانهای تورتیلا بریزید. بقیه نانها را به صورت نوارهای باریک برش دهید. به صورت شطرنجی آنها را روی مخلوط گوشت بچینید. روی آنها پنیر بریزید. در آخر هم بقیه کنسرو گوجهفرنگی را بریزید.
4. آنها را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر بپزید تا طلایی و برشته شوند. برای سرو نیز آن را با گشنیز تازه تزئین کنید.