طرز تهیه تارت پنیر فلفلی

طرز تهیه تارت پنیر فلفلی

مواد اولیه : برای 10 نفر

 

خمیر پای : 2 ورقه

فلفل سبز : 115 گرم (خرد شده)

پنیر چدار : 115 گرم (رنده شده)

پنیر مونتری جک : 115 گرم (رنده شده)

فلفل سیاه : 1/4 قاشق چای خوری

خامه ترش : به مقدار لازم

سس سالسا : به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

 

خمیر های پای را داخل قالب پیتزا یا قالب تارت قرار دهید و روی آن فلفل سبز، پنیر چدار و پنیر مونتری جک را پراکنده کنید و روی آن خمیر پای دیگر را قرار دهید و لبه های آن را به وسیله چنگال ببندید.

 

روی آن فلفل سیاه را پراکنده کنید و داخل فر با دمای 230 درجه سانتیگراد (450 درجه فارنهایت) به مدت 10 الی 15 دقیقه قرار دهید تا برشته و طلایی شود و بعد بگذارید 10 دقیقه خنک شود و بعد مثل پیتزا برش داده و با سالسا و خامه ترش سرو کنید.

پیشنهادی
آموزش پخت تارت گیلاس

 

 

 

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا